Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
fodpleje

Husk at pleje fødderne

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Et par velplejede, bløde fødder er altid et must - om det bare er som lidt selvforkælelse eller fordi det er blevet tid til at hoppe i sandalerne.

Et par velplejede, bløde fødder er altid et must lige meget om det bare er som en ekstra pleje for dig selv eller fordi det er blevet tid til at hoppe i sandaler og andre åbne sko. Uanset hvad er det altid en rar oplevelse at få plejet de trætte fødder. Ikke nok med at huden bliver blød og lækker af den rette fodpleje, så er tiden vi bruger på fodplejen også et fantastisk pusterum fra hverdagen stress og jag, hvor du med god samvittighed kan læne dig tilbage og bare nyde nuet med fødderne i det varme vand. Lyder det tiltrængt? Så guider vi dig her til, hvordan du skaber det bedste og mest behagelige treat for dine fødder. 

Sådan sørger du for effektiv fodpleje

Stress af med et fodbad

Som step nummer et bør du starte med et fodbad. Et dejligt varmt fodbad er med til at blødgøre huden, hvilket dermed gør det nemmere for dig at gennemgå de øvrige steps. Derudover er det et yderst behageligt og afslappende step, som tillader dig at slappe af nu og her og give dig selv en ro til blot at nyde varmen fra fodbadet alt imens du eventuelt læser i et magasin, en god bog, nyder en kop kaffe eller noget helt fjerde. Er du vild med fodbade bør du investere i en god fodbad maskine, som kan give dine trætte fødder lidt fodmassage, imens du slapper af. Har du ikke en, så kan en tilpas stor balje naturligvis også benyttes. Når baljen eller fodbad maskinen er fyldt med vand, kan du tilsætte en god fodbadesalt, som vil hjælpe med at rense dine fødder for skidt og snavs og samtidig gøre huden blød og medgørlig. 

Slip af med hård hud under fødderne

Når du har siddet tilpas længe med fødderne i det varme vand, skal du nu igang med at fjerne den hårde hud. Ved hjælp af vandet og fodbade salten vil den hårde hud være blødgjort, så du nemmere kan udføre arbejdet med fodfilen. Fil omhyggeligt på hælen og andre områder, hvor du oplever at huden har tendens til at blive hård og tør. Skyl gerne fødderne med varmt vand efterfølgende for at fjerne eventuelle rester af de døde hudceller. 

Fodcreme og fodmaske 

Som et afsluttende step kan du indhylle dine fødder i en lækker creme eller fodmaske. Uanset hvilket produkt du er til, så vil både creme og fodmaske gå ind og tilføre fødderne fugt og pleje, så de føles fantastisk bløde og lækre efter brug. 

Neglelak på tæerne

Som prikken over i’et kan du afslutte hele seancen med en skøn gang neglelak, hvis du ønsker at give fødderne hele turen. Sørg dog for at neglene er helt tørre og fri for cremerester, så de kan tage godt imod neglelakken. 

Her på siden finder du alt, som du skal bruge for at give dig selv den bedste fodpleje - De lækre, bløde fødder er lige om hjørnet ved hjælp af produkterne her på Luxplus. Rigtig god fornøjelse med fodplejen! 

Den er god nok