Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Estee Lauder Advanced Night repair produkter

Hudpleje: Når det skal være ekstra lækkert

Af Sandra Schjerning | Influencer
Estée Lauder Advanced Night Repair produkterne er unikke og ikoniske og er elsket af mange. Læs om de mange fordele her

Du har med garanti hørt om dem op til flere gange, de super populære Advanced Night Repair produkter fra Estée Lauder. De er nok blandt de mest kendte hudpleje produkter verden over og det er ikke helt uden grund. Estée Lauder Advanced Night Repair produkterne er unikke og ikoniske og er elsket af mange. Estée Lauder har udviklet en eksklusiv formel, kaldet Exclusive ChronoluxCB™ Teknologi, som forebygger hudskader, reparerer synlige skader i huden, udjævner linier og giver huden en flot og ensartet overflade. Desuden indeholder Advanced Night Repair hyaluronsyre, der hjælper med at binde fugten i huden og serummet beskytter mod miljømæssige påvirkninger, hvilket får huden til at se yngre og mere strålede ud efter kun 4 ugers brug.

Fordele ved Estée Lauder Advanced Night Repair

Advanced Night Repair er et Anti-age serum der reducerer markant synlige ældningstegn og maksimerer hudens naturlige reparation om natten ved hjælp af den eksklusive ChronoluxCB™-teknologi. Serummet indeholder hyaluronsyre, naturens "fugtmagnet", som hjælper med at binde fugten i huden. Serummet maksimerer hudens naturlige evne til at reparere sig selv og er velegnet til alle hudtyper.

Det tilstopper ikke porerne og er både oliefri og parfumefri. Serummet giver massere af fugt og bekæmper alle synlige tegn på ældning, samtidig med at det beskytter mod miljømæssige påvirkninger og udjævner linjer og giver en flot ensartet hudtone.

Synligheden af skader i huden bliver repareret og Advanced Night Repair Serum er desuden dermatologisk testet og derudover er den fri for parabener og parfume.

Super lækker øjencreme

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex er Estée Lauders mest omfattende øjenpleje nogensinde. Det er en innovativ øjencreme, i en lækker gelecremet tekstur, der mindsker alle synlige ældningstegn. 

Øjencremen indeholder en 10 x koncentreret Repair Technology™, der hjælper til at reparere synlige spor af mangel på søvn, forurening, UV-stråler og blåt lys. Hyaluronsyre sørger for at holde øjenomgivelserne fugtet i 24 timer og samtidig beroliger den og reducerer irritation. Gelcremens lette konsistens gør, at den hurtigt absorberes, virker opfriskende og huden efterlades blød og silkeagtig.

Hvad er serum?

Det er ikke helt billige dråber, til gengæld bruger man meget lidt af gangen og serum er super drøj i brug, så det holder længe. Det er meget forskelligt, hvad formålet er fra serum til serum, men hovedsageligt sørger det for ekstra fugt, som en creme ikke kan klare.

Så kort fortalt er serum en mere koncentreret form for hudpleje. Det trænger hurtigere ind i huden og har en tyndere konsistens end en almindelig dagcreme. Serum indeholder et højere indhold af aktive ingredienser, hvilket gør at man ofte kan se resultaterne hurtigere og serum har derfor bedre betingelser for at hjælpe på de udfordringer man måtte have med sin hud. 

Sådan bruges den

Hvis du også ønsker at vågne op til en mere strålende og ungdommelig hud, så er Advanced Night Repair produkterne helt sikkert lige noget for dig! Serummet er forbedret løbende gennem årene efter den blev skabt tilbage i 1982, derfor trods at den kaldes "Advanced Night Repair", så kan den sagtens bruges både morgen og aften.

Serummet bruges ved at påføre en passende mængde på ren hud, i ansigtet og på halsen. Sørg for at massere serummet blidt ind i huden med fingerspidserne i en hjerteform, så man starter på midten af ansigtet og bevæger sig ud mod ørene. Bevæg fingrene i et stort hjerte fra midten af panden og ud til tindingerne. Afslut med at påføre med nedadgående bevægelser ned af halsen. Konsistensen er ret som en meget let og fin creme og trænger lynhurtigt ind i huden.

Serummet kan som sagt bruges både morgen og aften og skal bruges efter rensning af huden, og inden dagcreme eller natcreme for optimal virkning, så start med at rense huden, påfør herefter serum og så din favorit creme. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere