Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
REN Skincare produkter

Hudpleje fra REN Skincare plejer din hud med omtanke for klimaet

Af Nadia Maja Bech | Beauty ekspert
Hos REN SKINCARE er fokus rettet mod naturlighed. Kemiske og unødige ingredienser, som på sigt kan skade huden, er udeladt.

Hos REN SKINCARE er fokus rettet mod naturlighed. Kemiske og unødige ingredienser, som på sigt kan skade huden, er udeladt. Prøv disse steps og plej din hud med god samvittighed.   

Siden 2000 har Antony Buck og Robert Calcraft beriget hudpleje-verdenen med produkter, der som navnet tydeligt røber, indeholder udelukkende naturlige og skånsomme ingredienser. Produkterne er frie fra alle de ting, vi ikke burde smøre i ansigtet; parabener, syntetiske farvestoffer, parfume, sulfat, petrokemikalier samt animaske ingredienser. 

Ikke nok med, at REN SKINCARE leverer naturlig pleje til huden, står brandet tilmed inden for miljøbevidst hudpleje. Det gør de ved at støtte produktionen af kampagner, der skaber opmærksomhed omkring vigtigheden i at sikre en grønnere fremtid. Helt præcist går 2,5 procent af deres profit til formålet. Og ambitionerne om klimavenlige løsninger stopper ikke her. Målet er at virksomheden i 2021 udelukkende vil anvende genbrugsmaterialer og muliggør opfyldning af færdigbrugte produkter. 

Ja, du læste rigtigt. Det betyder altså, at du ved blot få klik kan give dit bidrag til at give en hånd til at bekæmpe klimakrisen, vi i øjeblikket står over for og samtidig forkæle din hud med effektive og kvalitetsrige produkter. What is not to like? 

REN Skincare produkter

Tre i én ansigtsrens 

Du har sikkert hørt det mange gange før. For at opretholde en sund hud, er det helt essentielt, at du får renset din hud fra make-up hver dag. Det der ofte afholder folk fra at gøre det, er, at det tager for lang tid. Som en løsning på problemet er Rosa Centifolia 3in1 Cleansing Water utrolig smart, fordi den er en kombination af makeupfjerner, rens og tonic. Den går til alle hudtyper – også den meget sensitive hud, idet den er meget blid ved huden. Når du renser din hud, er en god huskeregel, at du renser indtil vatrondellen ikke opsamler flere makeuprester. Et plus ved produktet er, at den ikke indeholder alkohol, som udtørrer huden, og så dufter den himmelsk af rosenvand. 

Ansigtsmaske til bekæmpelse af urenheder

Clearcalm 3 Clarifying Restoring Mask er et produkt, der er særligt godt, hvis du døjer med urenheder. Masken går ind og renser i dybden, eksfolierer huden mildt samt bekæmper urenheder. Samtidig virker masken beroligende på huden. Hvis man døjer med urenheder, har man ofte synlige porer og nogle har pådraget sig ar på huden. Det er et problem, som masken kan hjælpe med, idet den reducerer ar og mindsker porer. For at opnå den ønskede effekt, bør masken anvendes to gange ugentligt. Masken påføres på afrenset hud og skal sidde på huden i 15 minutter. Den fjernes med varmt vand. Det er en god idé at slutte af med en fugtighedscreme, således at huden fugtes ordentligt igennem efter masken har arbejdet på huden. 

Serum der giver huden nyt liv

Radiance Perfecting Serum er et meget effektivt serum, der tilfører huden en masse fugt og får den til at se frisk ud. Serummet har en silkeagtig konsistens og den sørger for, at din hud vil føles glat og porerne vil minimeres betydeligt. Serummet smøres forsigtigt på huden på afrenset hud morgen og aften efterfulgt af dag- eller natcreme. 

Problemløsende dagcreme

Kan du nikke genkendende til enten en særligt følsom hud, hud der bliver let irriteret og rød eller hud, der bliver udsat for makeup hver dag? Så er Evercalm Global Protection Day Creme en fugtighedscreme, der vil være til gavn for dig. Cremen afhjælper rødme, irritation samt skade fra udefrakommende stoffer, vores hud dagligt udsættes for. 

Vågn op med smidig hud 

Har du sensitiv hud, eller udtørrer den kolde vintertid din hud? Så skal du prøve Evercalm Overnight Balm. Natcremen går ind og gennemfugter, genopbygger og smidiggør huden i løbet af natten, således at du vågner op med en sund og smidig hud, der ser mere frisk ud. Man kan nogle gange opleve, at make-up lægger sig oven på huden i stedet for at trænge ind i huden. Det problem vil cremen afhjælpe og sørge for, at make-uppen ligger pænere. Cremen indeholder olier fra mandler, oliven og hørfrø, som giver cremen en lækker konsistens. Cremen påføres om aftenen på afrenset hud. 

Reducér mørke rande

Øjenområdet er udstyret med en tyndere hud end resten af ansigtet, hvorfor området kræver en anden type creme. Keep Young & Beautiful Instant Brightening Beauty Shot er et fantastisk bud på en øjencreme, idet den reducerer mørke rande under øjnene og røde nuancer, som mange af os har. Det er desuden et serum, der har en anti-aging effekt, der går ind og strammer huden op og reducerer fine linjer. 

Den er god nok