Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
øjenbrynsguide

Guide til den perfekte øjenbryn

Af Sara Hansen | Blogger
For at opnå følgende look og skabe det perfekte øjenbryn skal du bruge; concealer, highlighter, øjenbrynsbørste, øjenbrynsblyant samt bryngel.

For at opnå følgende look og skabe det perfekte øjenbryn skal du bruge; en concealer og/eller en bryn highlighter, øjenbryns børste, øjenbrynsblyant samt øjenbrynsgel og evt. pincet.


Sådan får du perfekte øjenbryn

1. Brug en pincet eller din øjenbrynsbørste som en skabelon til at forme dit bryn. Hold først børsten lodret langs din næseryg op til brynet. Den linje børsten skaber er den ideelle længde brynet skal have ind mod næsen. 

2. Herefter placerer du børsten vertikalt i den yderste hvide trekant du har i dit øje. Hvor børsten rammer øjenbrynet markerer den ideelle placering af ”knækket” på dit bryn. 

3. Placer dernæst børsten fra den nederste del af næsen og op mod yderkanten af dit øje. Børstens placering illustrerer hvor brynets spids bør slutte ud mod øret. 

4. Nu har du 3 ”linjer” på brynet som du kan gå ud fra når du skal forme dit bryn. Jeg vil foreslå alle at farve sine øjenbryn inden de skal formes. Dette gør det nemmere at få fat i alle hår og definerer brynet ekstra skarpt. Som et ekstra tip kan du starte med at forme brynet ved brug af concealer. Marker de hår du ønsker fjernet med concealer, og begynd på den måde at finde den ønskede form. Fjern herefter de markerede bryn med en pincet. 

5. Fjern det concealer som er brugt til at markere de uønskede brynhår. Og red nu dine bryn opad og ud mod dine ører. 

6. Når du skal tegne dine øjenbryn op er alfa omega at få dem til at se så naturlige ud som overhovedet mulige. Jeg anbefaler derfor altid at tage øjenbrynsblyanten i en tone lysere end din reelle brynfarve og gerne i en kold farve så brynene ikke syner gullige. Start med at definere brynets nederste ”linje” og arbejd dig langsomt ud mod brynets spids. 

7. Det vigtigste trin når jeg optegner mine bryn er at børste brynene efter optegning. Dette gør at blyantsfarven blendes ud i resten af brynet og netop giver brynet det naturlige look. 

8. Når brynene er børstet opad kan du eventuelt tilføje mere brynfarve hvis du ønsker et mere defineret bryn. Et godt tip er at tegne med lette håndbevægelser når du tegner brynet op tættest på din næseryg. Dette giver et mere naturligt look. 

9. Red herefter igen brynet igennem. 

10. Herefter kan du vælge at markere den nederste linje af brynet med concealer for at give et mere defineret og skarpt look. Brug en flad børste til at blende concealer ud med. 

11. Påfør herefter highlighter fra brynets knæk og ud mod øret hvor brynet ender. Blend igen med en flad børste. 

12. Til slut redder du brynene igennem med den transparente øjenbrynsgel. Dette gør at brynene holder hele dagen. 

Den er god nok