Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ingen sommer uden makeup-trends.

Hot! 3 brandvarme makeup-trends

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Her er et lille udpluk af mine yndlingstendenser denne sommer, som jeg er sikker på at alle kan være med på - og som du ikke kan komme udenom.

Jeg ELSKER når sæsonen skifter, og nye tendenser opstår indenfor hår og makeup. Noget andet som jeg også er vild med er, at vi efter en lang periode med nedlukning, og med nærmest ingen makeup på nu kan glæde os over en sommer, hvor der er skruet max op for gløden og farverne.   

Her er 3 trends og looks, du ikke kan komme udenom denne sommer.


Sommerens hotteste makeup looks

1. Solkysset hud med en fantastisk glød 

Intet skriger mere sommer end en flot solbrun hud, der skinner om kap med solen. Denne sommer er der især fokus på en sund hud med en flot glød. 

Få en flot base på huden som fugter og virker beskyttende mod solens stråler med Dermalogica Sheer Tint. Makeupcremen med solfaktor 20 fås i tre nuancer til lys, medium og mørk hud. Den giver en dækkende effekt ligesom en foundation, og med de fugtgivende ingredienser får huden et sundt og glowy udseende. 

Fremhæv herefter dine bedste træk med Technic Bronze Highlighting Powder. Et pudder, som kan bruges til contouring, blush og highlighter, og som giver huden et flot, gyldent skær med masser af shine. 


2. Farvet eyeliner 

Skift den sorte eyeliner ud med en farvet. Farver er fremme denne sommer - især på øjnene! Hvis du ikke er til de vilde markante øjenskygger, så skift din almindelige sorte eyeliner ud med en farvet. De cremede liners fra Gosh i farverne Woody Green eller I Sea You er nemme at arbejde med og giver et holdbart resultat.

Jeg er også vild med den smukke blå farve fra Barry M. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til eyeliners denne sommer. Har du set de store makeupartister, som laver små kunstværker rundt om øjnene med liners? Det er ret vildt!

Men til enhver flot liner hører et par flotte lange vipper. Trænger dine øjenvipper til et sommerboost? Gosh Growth Mascara indeholder et vækststimulerende ingrediens, som plejer vipperne, mens den giver smuk volume og definition.  

3. Satin læbestift 

Ja, du læste rigtigt. Satin-læber er læber, som ikke er for glossy, men heller ikke er for matte. Til gengæld har de en lækker shine, som giver et friskt look. Glowing Peach er et perfekt valg denne sommer, da farven er frisk og pæn til den gyldne sommerhud.  

Det var et lille udpluk af mine yndlingstendenser denne sommer, som jeg er sikker på at alle kan være med på. Hvilken en skal du prøve først? 


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem