Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Farvet hår der er sundt på grund af brug af den rigtige pleje

Hold på hårfarven med shampoo til farvet hår

Af Luxplus
Få farven i dit hår til at holde længere, ved at bruge en shampoo specielt beregnet til farvet hår - Afhængig af hvilken type shampoo du er til.

Når du har betalt i dyre domme for din nye hårfarve, gælder det om at holde farven så intens og glansfuld så længe som muligt. Det gør du allerbedst med en shampoo til farvet hår. Den er specielt udviklet til formålet og har en mild formulering, der vasker dit farvede hår rent på en skånsom måde.

Gode ingredienser i shampoo til farvet hår

En god shampoo til farvet hår er fyldt med plejende og genopbyggende stoffer som antioxidanter, proteiner og olier. Den er ofte også uden sulfat, som er et sæbestof, der ofte findes i shampoo, da det virker effektivt imod fedt. Sulfat renser desværre også farven hurtigere af og gør håret glansløst. Samtidig opløses det beskyttende lag fedt, der ligger uden på hårstrået – og i hovedbunden - og efterlader dermed hårets skællag åbent og hovedbunden sart. 

Shampoo til farvet hår - her er de bedste

Den oprindelige: Aussie Colour Mate Shampoo beskytter din hårfarve og indeholder australsk fersken ekstrakt, som oprindeligt blev anvendt af Australiens indfødte for at gøre håret sundt og glansfuldt.

Den økonomiske: Harmony Coloured Hair Jasmin Shampoo er dejligt SU-venlig, beskytter håret fra ikke at falme og dufter lækkert af jasmin blomster.

Den avancerede: Colour Extend Magnetics Shampoo fra Redken indeholder det højteknologiske Charge-Attract Complex, som giver tonsvis af glans og beskytter hårfarven ved at lægge en effektiv barriere rundt om hårstrået.

Den solbeskyttende: Joico Color Endure Shampoo er sulfatfri og forlænger farvens holdbarhed med op til 33%. Den har desuden UV beskyttelse og er derfor den perfekte sommershampoo.

Den modstandsdygtige: Fructis Colour Last Shampoo fra Garnier beskytter din farve i op til 8 uger ved hjælp af Fructis color shield med olie, UV-filter og antioxidanter fra acai bær. 

5 tips til farvet hår

  1. Undgå sollys, der virker blegende. Bær hat eller UV beskyttelse, når du er i solen. Eller sæt håret op i en knold.
  2. Skån håret og brug tørshampoo i stedet for hver 2. hårvask.
  3. Undgå føntørring, der slider på det allerede porøse, farvede hår.
  4. Hvis du hjemmefarver, så husk at hårfarven først skal påføres længderne og spidserne i de sidste 10 minutter af virkningstiden, da du ellers risikerer at slide disse mere end bunden.
  5. Vælg hårkur fremfor balsam efter hver vask for den ultimative pleje af medtaget, farvet hår.
Den er god nok