Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hjemmehygge med Bielendas ansigtsmasker

Hjemmehygge med ansigtsmasker

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Er der noget bedre end en selvforkælelsesdag derhjemme? Få her en guide over nogle af de mest populære ansigtsmasker fra Bielenda.

Er der noget bedre end en selvforkælelsesdag derhjemme? Personligt er det noget jeg elsker, og en af mine yndlingsting at have i skuffen er ansigtsmasker. 

Bielendas ansigtsmasker er ved første øjekast kun til at blive i godt humør af. De fine engangsmasker fås nemlig med print af en panda eller er helt sølv eller guld. Det er altså noget som gør min forkælelsesdag ekstra festlig!

Men kan de mon mere end at sprede godt humør? Det vil jeg teste.


Ansigtsmasker fra Bielenda

Jeg vil teste Bielenda Gold Detox Face Mask Mature & Sentitive Skin. Jeg elsker nemlig guld, og derudover skulle den gerne mindske stresset og træt hud. Det kan jeg som mor kun relatere til. 

Inden man lægger en ansigtsmaske, er det godt at rense og skrubbe huden. Det gør jeg mens jeg er i bad. Det varme vand fra badet er med til at åbne porerne i huden, og vil derfor få masken til at trænge dybere ind i huden. 

  • Når min hud er renset og tør, pakker jeg guldmasken ud. Den skal fordeles jævnt i hele ansigtet.
  • Efter den er kommet i ansigtet skal den virke i 10 minutter. Imens kan man læne sig tilbage og slappe af eller ordne neglene. 
  • Da de 10 minutter er gået vaskes masken af med vand, og afsluttes med en god dag- eller natcreme. 

Min første fornemmelse er helt klart en gennemfugtet hud, som ikke strammer. Det næste jeg lægger mærke til er en fornyet glød, som helt sikkert også er skabt af al den fugt min hud har fået tilført. 

Alt i alt en lækker maske, som lige gjorde min forkælelsesdag ekstra skøn. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem