Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Forskellige mascaraer

Guide til effektive mascaraer i forskellige prisklasser

Af Nadia Maja Bech | Beauty ekspert
kosmetikverdenen kan være uoverskuelig med utallige muligheder, hvor kvalitet og pris ikke altid hænger sammen. Så hvilken mascara skal du vælge?

Er du studerende og nødt til at vende hver en krone, eller tjener du så mange penge, at du ikke behøver at tænke over, hvad du bruger dem på? Er du fan af prestigefyldte mærker, eller ønsker du en mascara, som er allergitestet og uden parabener? Der er mascara til hver en pengepung og hver sin smag. Dog er kosmetikverdenen enorm og uoverskuelig med utallige forskellige muligheder indenfor mascara, hvor kvalitet og pris ikke altid hænger uløseligt sammen. Derfor vil jeg her give en guide til forskellige mascara, som alle gør et godt stykke arbejde, og som alle ligger i hver sin ende af prisskalaen.


Hvilken mascara skal jeg vælge?

Maybelline Lash Sensational Mascara

Den første og billigste mascara er fra Maybelline. Her er der tale om en mascara, der er helt utrolig god til prisen. Den formår på effektiv vis at adskille vipperne ad, så vipperne ser naturlige og smukke ud samt ikke klumper sammen. Det skyldes muligvis dens børstehoved, der er buet, og som dermed rammer alle vipperne på én gang helt fra rod til spids, når mascaraen påføres. Det gør den nem at fordele. Dette er en af de mascaraer, jeg personligt bliver ved med at vende tilbage til, da den er så god til at fordele vipperne fra hinanden og tilmed har en meget fordelagtig pris.


L’Oreal False Lash Wings Mascara 

Den næste mascara er fra L’Oreal og koster en smule mere. Den kan stort set det samme som nr. 1, så hvis man bare gerne vil have en meget billig mascara, kan man sagtens gå med nummer 1. Der hvor de to mascaraer dog adskiller sig fra hinanden er på børstehovedet. Denne børste er også rundet i siderne, men den har en såkaldt butterflyeffect, som gør, at de yderste vipper rammes endnu bedre og giver lidt ekstra volumen i siderne. Det synes jeg personligt er en rigtig god effekt, fordi det skaber et mere dramatisk look, som får de yderste vipper til at se ud af mere.


Youngblood Lengthening Mineral Mascara  

Den tredje mascara er en længdegivende mineral-mascara fra Youngblood, som befinder sig i den dyrere ende på prisskalaen. Det er den mascara, jeg er absolut mest begejstret for, da den giver et ekstremt smukt og naturligt resultat. Jeg er virkelig overrasket over, hvor lange ens vipper kommer til at syne ved brug af denne mascara. Grundet det overraskende resultat efter påføring af mascaraen, har jeg taget et billede af mine egne vipper, så I kan se hvad mascaraen er i stand til at udrette af mirakler. Det eneste minus ved denne mascara er, at der kommer meget produkt ud på børstehovedet, hvilket gør det svært at påføre mascaraen uden vipperne klumper sammen. Derfor skal man lige bruge lidt ekstra energi på at påføre den, men det er det værd! 


Clinique High Impact Extreme Volume Mascara

Er du både interesseret I fylde og længde, er Cliniques High Impact Extreme Volume Mascara en sikker vinder. Er du tilmed på udkig efter en allergivenlig mascara, er det også en grund til at vælge denne mascara fra Clinique, da den er omhyggeligt allergitestet og ikke bygger på nogle kendte allergener. Denne mascara befinder sig i den dyrere ende af prisskalaen. 

Hvis du, ligesom jeg, er udstyret med lange øjenvipper og mange af samme, vil jeg ikke anbefale at bruge denne mascara til hverdag, da det hurtigt kan komme til at se voldsomt ud og give et ”edderkop-look”. Er du derimod ikke indehaver af fyldige og lange vipper fra naturens side, kan jeg varmt anbefale denne mascara. Som et plus er der her tale om en drysfri mascara, som holder hele dagen – en egenskab, jeg synes, kan være svært at finde hos mascara. 

Hvis du er nået til dette afsnit, kan jeg forsikre dig om, at du nu er godt udstyret til at gå ud og investere i en ny mascara. Når du gør det, vil jeg dog blot give dig et lille tip til, hvordan du kan få din mascara til at sidde endnu pænere samt holde længere. Køb en primer til øjenvipper! Sådan en findes til rimelige penge. En mulighed er Lash Saver Mascara Primer fra Barry M., som kun koster 36 kr. Så kan du næsten ikke komme tættere på smukke vipper, der holder hele dagen!


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere