Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
makeup: Maybelline mascara, eyeliner, highlighter, makeuppensler

Guide: Sådan laver du ekstra lækre smokey eyes

Af Line Munkholm | Blogger
Smokey eyes klæder alle! Vi guider dig til en version i brune nuancer og med masser af dybde og intensitet, der gør resultatet super lækkert!

Det vigtigste, når du skal lave smokey eyes er selvfølgelig øjenskyggepaletten med brune nuancer. Vælg en, som du synes er særligt indbydende. Vi elsker Rimmel Glam Eyes Eye Quad med fire holdbare skyggefarver, der klæder de fleste hudtoner. Der er ingen, der siger, at du skal bruge alle farverne i paletten. Det er nemlig sjældent, at alle er lige anvendelige til smokey eyes. 


  • Start med at påføre en mellembrun skygge på hele øjenlåget.
  • Læs så en mørkere nuance på det yderste af øjenlåget ud mod den yderste øjenkrogs kant. Samme farve lægger du UNDER hele den nederste vippekant under øjet. 
  • Fortsæt med den helt mørkebrune langs globelinjen – både lidt over og under -  og ton den godt sammen med den mellembrune på øjenlåget. 
  • Tag en vatpind og ton den mørkebrune op over globelinjen mod den del af øjet under brynet, som er bart. Brug også vatpinden til at tone den mellembrune under øjet ud med. Med en vatpind risikerer du ikke, at der allerede er noget farve, der smitter af.
  • Læg en liner med en kohlblyant som Maybelline Master Drama Kohl langs de øverste vipper og på den våde vippekant. 


TIP: Hvis du har meget små øjne, skal du lægge en hvid fremfor en sort kohl på den våde vippekant. Det vil få øjnene til at syne større.   • Tilføj mascara efter smag og behag. Hvis du er til meget mascara, så husk at lade hvert lag tørre, før du kommer nyt på, så du undgår edderkoppevipper. Med Volume express Turbo Boost Mascara fra Maybelline er du garanteret super fyldige vipper, der ikke klumper. 


TIP: Påfør altid mascara med en bevægelse, der går udad mod tindingen fremfor op mod panden, så du får flot svung på dine vipper.


  • Afslut dit smokey eyes look med en anelse highlighter som Revolutions Makeup Heart Highlighter  i den inderste øjenkrog men gå for guds skyld uden om brynbenet under øjenbrynet. Det er alt for 90’er at lyse dette område op. ?
  • Tjek lige en ekstra gang, at du har fået tonet alt farver godt ud, så du ingen ”kanter” har.?


PSST! Det bliver både lettere at lave smokey eyes og et flottere resultat, hvis du bruger nogle gode pensler som Make Up for You’s Make Up penselsæt til påføringen. Det handler om at tone farverne godt ind i hinanden…


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere