Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Glimmer makeup

Glimmer makeup til festlige lejligheder

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
"Der er stort set ingen begrænsninger for, hvor meget glow, glitter og røde læber man kan slippe afsted med i netop denne måned"

Jul og nytår er en fantastisk tid – især for beauty-junkies, der endelig har en socialt acceptabel grund til at gå all in på makeuppen til månedens mange fester! Der er nemlig stort set ingen begrænsninger for, hvor meget glow, glitter og røde læber man kan slippe afsted med i netop denne måned, og det skal selvfølgelig udnyttes. De seneste år har jeg selv kørt med klassiske, blodrøde læber og guld på øjenlågene, men i år er jeg klar på at lege med masser af sølvfarvet glimmer og mørke vampy-lips. Jeg har samlet de tre produkter, jeg kommer til at vende tilbage til igen og igen i løbet af decembers jule- og nytårsfester, og deler dem med dig lige her. 


Makeup til festlige lejligheder

#Glittergoals Glitter Kit fra NYX

Dette produkts navn indikerer ret nøjagtigt, hvad produktet er og kan; er du frisk på at gå all in med glitter, så er dette kit din go to for et vaskeægte goals-look! Kittet her er nr. 1, som indeholder både sort, sølvfarvet og turkis glitter, foruden en glitter-primer, der sørger for at holde den løse glitter netop der, hvor du vil have den. Til dette look har jeg påført den sølvfarvede glitter på øjenlåget under globelinjen for at skabe et lidt mere diskret, men festligt, look. Skal dit look være endnu mere vildt og iøjnefaldende, kan du sagtens tilføje glitteret helt op til øjebrynet. Sørg blot for, at placere størstedelen længst nede mod øjet, så bliver resultatet pænest. Slut eksempelvis af med en winged liner og masser af mascara som prikken over i’et. Og er du virkelig frisk på at skabe et opsigtsvækkende look, kan du også tilføje glitter på kindbenene.

Men husk altid pro-tip numero uno, når du arbejder med glitter: Vent med at lægge din foundation, til efter du har påført glitteret! Det er nemlig så godt som umuligt at undgå, at der drysser lidt glimmerpartikler ned på kinderne under påføring.   

Mary-Dew Manizer Liquid Highlighter fra The Balm

Jeg døde lidt af begejstring, da jeg opdagede, at The Balm har kreeret verdens bedste highlighter – aka Mary-Lou Manizer – i en flydende version, og måtte have fingrene i den! Mary-Lous flydende tvilling er præcis ligeså perfekt som hende selv, og sammen giver de det ultimative glow, der tager ethvert makeup-look til nye højder. 

Jeg har her brugt Mary-Dew under min foundation på de områder, jeg gerne vil highlighte, og er derefter gået over med Mary-Lou for at intensivere gløden. Mary-Dew er desuden drøj i brug og mere prisvenlig end sin søster, så jeg er sikker på, at hun bliver fast inventar i min toilettaske fremover. 


Amore Matte Lip Creme i farven Fabulous fra Milani

Til december-månedens mange fester er røde læber en klassiker! Dette år satser jeg på den lidt mørkere variant, og for mig er holdbarheden en vigtig faktor, når jeg ved, at jeg både skal spise, drikke og være ude hele aftenen. Derfor er en mat liquid lipstick det oplagte go to, og produktet tørrer på læberne, således at det ikke rykker sig ud af stedet, før du fjerner det med en olie i de tidlige morgentimer. Denne farve fra Milani er desuden præcis ligeså fabulous, som dens navn antyder, og samtidig nem at arbejde med.    

Den er god nok