Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Scholl elektronisk Fodfil & Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Giv dig selv en perfekt fodbehandling

Af blogger Line Munkholm
Solskinnet har erstattet regnen, og sandalerne skal luftes igen. Men er dine fødder klar til at blive vist frem? Giv dig selv en fodbehandling!

Selvom det er lækkert at få en professionel fodbehandling, er der noget tilfredsstillende ved at spare pengene og selv opnå et flot resultat. Det kræver blot et par gode produkter, lidt flid og en halv time.


Guide til DIY fodbehandling:

1. Lav et lunt fodbad med en håndfuld salt (helst groft Himalaya salt) og den blødgørende elexir fra Style & Grace Foot Care Pamper Kit. Bad fødderne i 15 minutter til huden begynder at ”krympe” og blive hvidlig.

2. Brug et håndklæde til at nulre det løse, hårde hud af med og fjern det resterende på især hælene med Scholl Velvet Smooth Diamond Pedi Elektronisk Fodfil. Den mikroslibende fil er lavet af krystaller som effektivt fjerner selv det mest genstridige hårde hud.

3. Form dine negle med Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System, som kommer med tre forskellige hoveder; en til slibning, en til pudsning og en til polering. 

4. Efter man har filet neglene, skiftes hovedet på filen ud, og man pudser så oversiden af neglene, så eventuelle misfarvninger fjernes. Polér efter med det sidste hoved for et helt glat og skinnende resultat. 

5. Giv neglene en god olie som Scholls Velvet Smooth Nail Care Oil, der indeholder 7 forskellige olier og virker plejende og styrkende. Massér olien godt ind – især ved neglebåndskanten.

6. Påfør en fed lotion og et par bløde sokker fra Foot Care Pamper Kittet inden sengetid, så de gode sager kan få lov til at virke natten over.


TIP! Hvis dine negle er ekstra gule og misfarvede, så læg vatrondeller med frisk citronsaft henover neglene inden fodbehandlingen. Saften virker blegende og skal virke i 15 minutter.

Den er god nok