Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Paco Rabanne Olympea gaveæske

Gaven til den feminine kvinde fra Paco Rabanne

Af Camilla Vingaard | Blogger
Gaveæsken fra Paco Rabanne indeholder to skønne gaver, der vil gøre enhver kvinde glad. Det er en frisk, sensuel og lidt sød duft.

Det kan være svært at finde den perfekte gave til den rigtige pris og tit ender det i et impulskøb, som man måske ender med at fortryde. Første step mod en jul uden stress, er at købe gaverne i god tid fordelt over mere end 2 dage, så man samtidig kan nyde den søde tid. 


En forførende sød gaveæske fra Paco Rabanne

Gaveæsken fra Paco Rabanne indeholder to skønne gaver, der vil gøre enhver kvinde glad. Den franske designer Paco Rabanne, har pakket den fineste gaveæske indeholdende en af hans nyeste parfumer Olympea Edp, der har noter af frisk jasmin, vanilje og ingefær. Det er en frisk, sensuel og lidt sød duft. 

Personligt oplever jeg, at nogle parfumer, såsom Marc Jacobs, passer bedst til sommeren. Fordi den er så sød og frisk. Andre parfumer, såsom Michael Kors Sexy Amber, passer bedst til vinter fordi den her en meget tung og krydret duft. 

Paco Rabanne Olympea Edp, er den perfekte blanding af søde og krydret ingredienser, så parfumen kan snildt bruges hele året rundt. Jeg synes ganske enkelt den er fantastisk, og lige siden jeg fik den hjem til test, har jeg brugt den hver dag. Bonus: min kæreste elsker den også! Og han plejer ellers at være rimelig kræsen. 

Udover den lækre parfume, følger der også en fin neglelak med fra Paco Rabanne. Den har en flot nude/lyserød farve, med en smule shimmer i. Den giver en rigtig fin farve, der både kan peppe et hverdagsoutfit op, eller tilføre en feminint og diskret look til dine negle, hvis du skal have det store skrud på til en speciel begivenhed. 

Gaveæsken fra Paco Rabanne er en rigtig god gave. Parfumen og neglelakken kommer i en flot metalboks i en gylden lyserød farve. Udover at det giver et eksklusivt look til gaven, så gør æsken det også meget nemmere at pakke gaven ind. Personligt, vil jeg gerne have at indpakning af gaver skal være så nemt som muligt. 

Hvis du ikke lige synes at gaveæsken fra Paco Rabanne er den helt rigtig gave, til en du holder af. Eller den måske ikke helt passer til dit gavebudget, så er der heldigvis masser af inspiration at hente på Luxplus.dk. De har utallige lækre gaveæsker. Du kan finde inspiration til gaveæsker til kvinder her, eller hvis du skal købe til det modsatte køn – så find masser af gode gaveæsker til mænd her. 

Jeg håber du finder de helt rigtig julegaver, til alle dem du holder af! 


Den er god nok