Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

foundationbørster

Foundationsbørster - Hvilken skal du vælge?

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Hvilken foundationbørste skal du vælge? Vores beauty ekspert guider dig gennem de forskellige applikatorer, som er gode til forskellige formål.

Du har endelig fundet den ultimative foundation, men hvordan skal den egentlig påføres for det pæneste resultat? Der findes et væld af applikatorer og børster til formålet - alle med forskellige fordele, og derfor gennemgår jeg i dag 4 forskellige foundationbørster.

Læs med, hvis du stadig er på udkig efter den bedste foundationbørste (eller makeupsvamp), så du kan vælge den helt rigtige til dit behov.


Guide til foundationbørster

1. Stippling-børsten: Den hurtige og naturlige 

Denne børste fra Lottie London er en god børste til dig, der vil have et nemt anvendeligt og effektivt produkt, som efterlader et supernaturligt resultat. Den flade top på børstehovedet er sat sammen af ultrabløde børstehår, der gør børsten nem og let at arbejde med. Og fordi børstehårene ikke er tæt pakket sammen, blendes din foundation ud i et let dækkende lag, der efterlader den ultimative ”din hud, men bedre”-effekt. Altså en oplagt børste til hverdagen, hvor det gerne må se naturligt ud og gå stærkt!

2. Den flade børste: Den klassiske og præcise 

Denne børste er af udseende anderledes end de fleste andre typer på markedet, men ikke desto mindre en klassisk foundationapplikator. Det flade børstehoved er optimal til en præcis påføring, men er ikke den mest effektive til at blende, hvorfor den fungerer bedre til små områder, fremfor hele ansigtet. Med denne variant fra So Eco kan du opnå et nøjagtigt resultat, og opbygge netop dén dækning, du ønsker, og derfor er den perfekt til påføring af eksempelvis concealer.

3. Oval-børsten: Den trendy og dækkende

Jeg må indrømme, at jeg selv var virkelig længe om at hoppe med på bølgen, da de ovale, tandbørstelignende makeupbørster begyndte at blive populære for et års tid siden. Men efter endelig at have prøvet, må jeg overgive mig! Denne børste fra Revolution Makeup består af et hoved, som har en så tæt og intens pakning af børstehår, at den efterlader et superflot, meget dækkende resultat. Jeg havde frygtet, at den ville føles ukomfortabel og have svært ved at blende produktet ud, men det er lige modsat. En rigtig god børste til dig, der ønsker en optimal dækkeevne!

4. Beautyblenderen: Den populære og alsidige 

Hvis du endnu ikke har prøvet en Beautyblender, går du virkelig glip af noget, og det er ikke uden grund, at denne applikator er blevet allemandseje blandt makeup-entusiaster! En Beautyblender (eller en anden makeupsvamp, men den populære fra The Original Beautyblender er altså særligt god) efterlader en airbrushed finish som ingen anden applikator, og kan både bruges til at opbygge et mini- eller maksimalt dækkende resultat.

Pssst… Mit bedste tip er at påføre foundation med din foretrukne børste og derefter ”buffe” produktet ind med en Beautyblender, hvilket efterlader det absolut smukkeste resultat.   


Den er god nok