Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Parfumer: Giorgio Armani, DKNY, Clinique Happy, Clean

Forny din ”parfume-garderobe” med en ny sommerduft

Af blogger Line Munkholm
Hvis du bliver hurtigt træt af dine parfumer, så gør som med tøjet: Skift "garderoben" ud efter årstid, så du bruger skiftevis sommer- og vinterdufte

Parfumer der passer til årstiden

Det er især om sommeren, der kommer en masse nye dufte. Men nogle af de bedste er altså de gode gamle klassikere. Her kommer et lille miks af de bedste nye og klassiske sommerdufte, der kan følge dig igennem en perfekt sommer.


I en lysning i skoven

White Woods er en mere hyggelig og indbydende duft end de resterende i Clean serien. Det skyldes, at White Woods er den første Clean duft, som er bygget op omkring duftnoten musk tilsat noter af bergamotte, appelsin, hvide blomster, træ, rav og nougat. Inspirationen bag duften er en lysning i skoven og lune solstråler, der rammer de lyse birketræer. Og duften har da også et nærmest romantisk islæt over sig og passer perfekt til en picnic date i naturen med din elskede. 


På storbyferie i The Big Apple

Den er faktisk hele 12 år gammel og må betegnes som en ægte nyklassiker indenfor sommerdufte. Be Delicious fra Donna Karan vandt vores hjerter og gør det stadig med sine energiske New York inspirerede noter af grønt, viol, æble, grape og masser af skønne blomster som lilje, magnolie og rose. Musk, rav og træ giver alligevel dybde til den ellers meget friske og sprudlende duft, der passer perfekt til let hverdagsbrug i byen, når alt andet føles for varmt og tungt. 


Romantisk aften i sandet

En af de nyere favoritter er inspireret af den klassiske filmscene i romantiske dramaer og komedier, nemlig kysset i regnen. Endlessly Blue fra Tommy Hilfiger er en blomstret aquaduft med noter fra citrus, hvid te, solbær og fresia. Hertil kommer flere blomster som pæon og et dybere lag af musk og rav. Duften er super feminin og hav-agtig men bibeholder en vis sensualitet, hvilket gør den perfekt til en romantisk solnedgangsaften ved havet. 


Den bedste morgen i 100 år

Cliniques sommerduft Happy fra 1997 fanger essensen af en skøn, solrig morgen på altanen. Fuglene synger, himlen er blå, livet føles let og gør dig super optimistisk. Happy er komponeret af æbler, bergamotte og et blomstermix af fresia, lilje, rose og orkidé. Musk og rav giver lune til duften, men den forbliver meget letbenet og perfekt til en sommerdag, hvor DU er i centrum. 


I en fremmed vandkant

Hvis man tænker at Endlessly Blue er sommer ved Vesterhavet, så er Giorgio Armanis Acqua di Gioia sommer i en udenlandsk lagune. Duften er sammensat af hav-noter og skabt til en stærk, fri sjæl i harmoni med naturen. Noterne er knuste mynteblade, citrus og blomster som vand-jasmin og pæon tilsat peber, cedertræ og sukker, som absolut skal med dig til den næste strandfest i Thailand eller Tisvilde. 


Den er god nok