Kun for medlemmer:
 • Spar på alt
 • Altid gratis fragt
 • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hairlust hair gummies

Fordele ved Hairlust - vingummivitaminer til håret

Af Camilla Vingård | Blogger
Læs her hvorfor du også skal hoppe med på trenden med hair gummies, som giver et sundere og mere glansfuldt hår!

Hairlust vingummier. Dee har spredt sig som en steppebrand på de sociale medier, og er de få fantastiske som de siger, så forstår man hvorfor! For hvem vil ikke have langt, sundt, tykt og skinnende hår? Det er jo det vi alle drømmer om. Kan man virkelig få ’instagram hår’ uden extensions? I så fald, er jeg da klar til at smide mine penge efter produktet. For selvom det koster lidt, så er det unægteligt billigere end at få sat extensions i. 


Hairlust hårvitaminer

Jeg har skrevet om ’mirakelmidler’ før, og hvis du har fulgt med – så ved du at jeg er skeptiker af værste skuffe. For hvis det var så simpelt, så ville vi jo alle se ’perfekte’ ud. Lækkert hår, lange vipper, slanke som siv og hvad man ellers kan finde på at lave. Hairlust vingummierne er vitaminer sammensat, så de er udvalgt efter hvad kroppen har for brug, for at vokse et langt og tykkere hår. I vingummierne finder du bl.a. biotin, zink, jod, A, C, E, D, folinsyre og B-kompleks vitaminer. Tilsammen giver de næring til dit hår, det bliver styrker inde fra, får bedre elasticitet, glans og ikke mindst længde. 

Fordele ved at spise hair gummies: 

 • Forbedrer hårets elasticitet
 • Øger hårvæksten og gør håret tykkere
 • Velegnet til vegetarer og allergikere
 • Fri for gluten, laktose, soja og gelatine
 • Forebygger spaltede spidser og knækket hår
 • Leverer resultater inden for få uger
 • Baseret på naturligt sukker fra bær
 • Sunde og kalorielette
 • Klinisk bevist effekt

Listen er lang, og skal man tro det hele – så bør man starte med at spise disse vitaminer asap. Jeg selv spiser allerede en del vitaminer, heriblandt vitamin A og Zink mod dårligt immunforsvar og skøre negle. Da jeg begyndte at spise disse vitaminer, kunne jeg se en forandring i mit hår. Det er mere modstandsdygtigt, og begyndte faktisk at vokse. 

Hairlust vingummier indeholder både zink, vitamin A og mange andre vitaminer, skræddersyet til at styrke håret, og øge væksten. Alene fordi jeg kunne se, hvad to vitaminer kunne gøre for mit hår – kan jeg slet ikke vente med at se effekt af denne vitamin blanding! 

Hairlust smager himmelsk 

Så.. oven i at de faktisk bare er en stor vitaminbombe, der udelukkende er til for at give dig rapunzelhår, så smager de også fantastisk. Og det siger jeg med stor sikkerhed, for jeg har prøvet! MUMS! Den smag ville jeg også vælge i min bland-selv slik. Uden at overdrive, de smager sindssygt godt. Det ærgre mig, at der er sat et max indtag på 3 om dagen. Men på den anden side.. ellers havde jeg spist dem alle sammen på en dag, og så ville det pludselig blive en bekostelig affære! 

Sådan skal du tage vitaminer til håret 

Du må/skal spise de lækre lyserøde vingummier 2-3 gange om dagen, 3 gange for at få optimal effekt! Herudover skal du sørge for at tygge dem godt igennem, inden du sluger dem. Vingummierne skal tages i forbindelse med de måltid, og skylles efter med et glas vand. 

Hvor hurtigt du får effekt, er meget individuelt, men jeg regner ikke med at se nogen tydelige effekt før om 2 – 3 måneder. Derefter håber jeg til gengæld også, at effekten er ret mærkbar! 

Den er god nok