Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HAIRLUST

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HAIRLUST

HairLust

HairLust er en dansk producent af hårvitaminer, som har vist sig at give fantastiske resultater ved optimal og præcis dosering af naturlige ingredienser og næringsstoffer. HairLust kosttilskud gør håret mærkbart længere og stærkere allerede inden for et par uger. HairLust hårvitaminer kan også hjælpe med at genoplive tørt, skadet og ødelagt hår, så uanset om dit hår har brug for akut hjælp, eller hvis du ønsker at gøre dit hår endnu smukkere er HairLust hårvitaminer uden tvivl løsningen for dig.

Naturlig kosttilskud til længere hår

Med HairLust kosttilskud er du sikret naturlige ingredienser. Der er altså ingen tilsætningsstoffer som smagsstoffer, sødemidler, stivelse og gelatine, hvorfor HairLust også er egnet til vegetarer og veganere. I stedet indeholder hårvitaminerne naturlige ingredienser som vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der både er gode for dig, dit hår og din krop. HairLust indeholder nemlig blandt andet biotin, kollagen og B-vitamin.

HairLust - hårvitaminer der virker

I dag er der mange forskellige produkter, der hævder at give dig et sundere, stærkere og længere hår. Disse har i mange tilfælde vist sig at være ineffektive - HairLust er dog en undtagelse. HairLust hårvitaminer er udviklet af danske og engelske apotekere og ernæringseksperter, der doserer hver ingrediens nøje, så der opnås den perfekte dosis. Derfor leverer HairLust fremragende resultater. Resultaterne fra HairLust er desuden klinisk testet.

Billige HairLust hårvitaminer

HairLust er ikke bare blandt de bedste hårvitaminer, men også blandt dem der er til at betale for. Derudover har vi HairLust billigt her hos Luxplus, altså endnu billigere end de fleste andre steder. I vores udvalg af billige hårvitaminer finder du produkter til både mænd og kvinder. Mænds hårvitaminer er specielt designet til mænd, der lider af tyndt hår og hårtab, og disse har ligeledes vist sig at levere fantastiske resultater. Find dine HairLust hårvitaminer her hos Luxplus og få langt, sundt og stærkt hår uden at skulle betale en formue - det er det værd!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.