Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Finde den rigtige ansigtcreme

Find den rigtige ansigtscreme - Lets hydrate!

Af Lonni Sandbjerg
Har du sart hud? Kombineret hud? Eller vil du have anti-aging effekt? Find den ansigtscreme som passer bedst til din hud.

Vinteren, og ikke mindst frostvejret, er nu officielt over os, og det betyder at det er tid til at finde en ny ansigtscreme med masser af fugt! Min hud bliver meget mere tør om vinteren end om sommeren. Den kolde, tørre luft udenfor får min hud til at tørre fuldstændig ud, og den knastørre radiatorvarme indenfor gør det bestemt ikke bedre!


Med vintermånedernes tørre luft og kraftige, frostkolde vinde er vi derfor nødt til at være ekstra opmærksomme på vores hud. Huden i ansigtet er det mest udsatte sted på vores krop. Man kan jo ikke så nemt dække ansigtet til når man er ude i kulden vel?
Men selvom det først og fremmest handler om at finde en creme som kan give masser af fugt til ansigtet, så er det også vigtigt at finde en ansigtscreme som passer til din hudtype.


Her er et par forslag til ansigtscremer som er særligt gode om vinteren:


Den sarte hud 

Den sarte hudtype har ofte synlige kapillærnet som resulterer i et rødmosset look. Især kulden og den tørre luft generer den sarte hud, og huden bliver hurtigt meget tør og begynder at klø og irritere.
Derfor har den sarte hud brug for beroligende ingredienser som du bl.a. kan finde i denne vidunderlige dagcreme: Olay Essentials Beauty Fluid Sensitive Skin
Denne creme er parfumefri, fri for farvestoffer og specielt udviklet til følsom hud.


Den modne hud 

Her er vi typisk over de 35-40 år, de fine linjer i ansigtet er blevet tydelige og elasticiteten i huden er blevet lidt løsere. Den modne hud har brug for en opstrammende effekt fra f.eks. elastin og glycerin som hjælper cellerne med at regenerere og holde de frie radikaler på afstand. Til denne hudtype har jeg fundet: Biotherm Skin Vivo Anti-aging Rich. 


Den kombinerede hud 

En kombineret hudtype har ofte en olieret T-zone; altså en lidt fedtet pande, næse og hage. Kinderne er ofte tørre med en stram følelse. Her gælder det om at finde en creme som går ind og balancerer huden og giver ekstra fugt de steder hvor der er behov.
Clinique Superdefense SPF20 er en creme med netop disse egenskaber.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem