Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hudplejeprodukter til en pænere makeup

5 tips til en smukkere makeup

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Få implementeret disse fem tips i din hverdag, så kan det aldrig gå helt galt med makeuppen, uanset hvilket look du går efter.

Hvis du ikke er en garvet makeup bruger, så er der hjælp at hente ved at benytte disse super nemme guidelines. Få implementeret disse fem tips i din hverdag, så kan det aldrig gå helt galt med makeuppen, uanset hvilket look du går efter.


Tips til en pænere makeup:

1. Læg makeup i dagslys

Sørg for at lægge din hverdags makeup i dagslys, når det er muligt. Køb et lille spejl med fod på, som du kan flytte rundt i dit hjem, alt efter, hvor lyset er bedst. På den måde undgår du synlige kanter fra foundation eller for meget blush på kinderne. Fordelen ved at lægge makeup i dagslys er, at du kan se alle detaljer i din makeup - og kan derfor udnytte dette til at lægge en makeup til perfektion. 

2. Skrub huden

Hvis din hud er tør, er det vigtigt, at få de tørre plamager peelet af, da din makeup ellers vil komme til at lægge sig i klatter på din hud. Sørg for at bruge en god, mild scrub til ansigtet et par gange om ugen, så du kommer den tørre hud til livs. 

3. Dag- og natcreme 

Som nævnt i ovenstående afsnit er tør hud og makeup sjældent en god kombination. Vores hud i ansigtet bliver nemt påvirket af de frie radikaler (udefrakommende påvirkninger) som eksempelvis vejret og forurening. Det er derfor vigtigt at passe ekstra godt på huden på den del af kroppen. Invester derfor i en god dag- og natcreme, som vil beskytte din hud mod udtørring. En hydreret hud vil altid give de bedste makeup resultater, da makeuppen vil lægge sig mere ensartet og jævnt på huden. 

4. Pensler, børster og beauty blenders 

For at opnå en smuk og jævn makeup er det ligeledes vigtigt at at påføre din makeup med de rigtige pensler og børster. Her på Luxplus har vi mange forskellige redskaber såsom beauty blenders, børster og pensler, som alle er udviklet til de forskellige områder i ansigtet. Oplev hvor meget nemmere det er, at påføre makeup med de mange brugbare redskaber.

5. God hygiejne 

Hold altid dine redskaber og produkter rene og fri for bakteriedannelse. Har du eksempelvis en dagcreme i en krukke så køb en lille spatel, som du kan dosere produktet med fremfor at bruge fingrene. Hold ligeledes dine pensler, børster og beauty blenders rene ved hjælp af vand og mild sæbe.


Her på Luxplus finder du alt du skal bruge for at følge de fem nemme og enkle tips til en smukkere makeup. Kom godt i gang og tjek vores store udvalg her på siden. 

Den er god nok