Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Calvin klein produkter

Favoritter fra Calvin Klein

Af Influencer Sara Hansen
Influencer Sara har fået nye favoritter fra Calvin Klein. Læs med når Sara prøver nye dufte samt makeup fra det ikoniske brand

Calvin Klein er et amerikansk modehus som blev grundlagt i New York i 1968. Mærket specialiserer sig i tøj, smykker, ure, parfumer og andre accessories til både mænd og kvinder. I denne artikel har jeg valgt at teste 2 dufte fra Calvin Kleins udvalg af parfumer samt en lipgloss fra deres make up linje. Jeg har valgt duftene ”Calvin Klein Beauty” samt ”CK ALL”, jeg har netop valgt disse dufte da ”Calvin Klein Beauty” repræsenterer en mere feminin duft, hvorimod ”CK ALL” er en unisex duft med mere maskuline undertoner. Jeg synes at det kunne være en spændende indgangsvinkel netop at spille det feminine op mod det maskuline og samtidig drage en parallel til modebilledet som det er i dag. 


CALVIN KLEIN dufte

Calvin Klein Beauty

Som kort nævnt først i artiklen kan ”Calvin Klein Beauty” beskrives som en af deres mere feminine dufte. Duften bærer tydelige præg af liljer med undertoner af jasmin. Denne blomsterlige og feminine duft er anderledes end dufte jeg normalt tiltrækkes af, men giver mig en følelse af sensualitet og power. En god duft til en aften ude eller til ferier under sommerlige himmelstrøg. 

CK ALL

Modsat ”Calvin Klein Beauty” er ”CK ALL” en unisex duft som går godt til både mænd kvinder. ”CK ALL” er en del af ”CK ONE” og ”CK BE” serien som udkom i henholdsvis 1994 og 1996. Duften kom på markedet i 2017 som den tredje i rækken.  ”CK ALL” er en forfriskende duft med en base af citrusdufte sammensat med undertoner af jasmin og rabarber. Duften er frisk og varm og passer perfekt til sensommeren som vi nu går i møde. ”CK ALL” er den første unisex parfume jeg prøver af og jeg har erfaret at den passer super godt til mig og min stil som ofte trækker referencer til det mere maskuline udtryk. Klart en ny favorit til samlingen som i øvrigt kommer i en super fin flakon lige til at stikke i tasken on the go.   

CK RICH AND FAMOUS LIPGLOSS 

Udover de to dufte har jeg også testet Calvin Klein lipglossen ”Ultimate Edge” i farven ”Rich and Famous”. Lipglossen fra ”Ultimate Edge” serien er en lipgloss med et hint af farve som tilfører fugt og glans til læberne. Derudover dufter den fantastisk af søde jordbær og har faktisk også en smule smag i sig. Den er lille og handy og går perfekt med ”Calvin Klein Beauty” parfumen for det ultimative feminine udtryk. Lipglossen er lækker i konsistensen og klistrer ikke som mange andre lipglosses har tendens til. Glossen kan derfor også anvendes på kinderne som et alternativ til din blush og ligeledes som øjenskygge til at understøtte den nuværende trend med et mere skinnende øjenlook. Perfekt til at pifte dit dagligdagslook op! 

Den er god nok