Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Prøv dette i din hårrutine

Prøv dette i din hårrutine

Af Fanni, Luxplus
Jeg var på Cosmoprof – og jeg har nogle spændende hårtips at dele med jer!

Som ansvarlig for hårkategorien hos Luxpus, kunne jeg næsten ikke tøjle min begejstring, da jeg deltog i årets Cosmoprof-messe i Bologna. Det var en inspirerende oplevelse, der pustede alvorligt til min passion for beauty.

Energiniveauet var til at tage og føle på, og jeg var helt fængslet af den enorme fokus på ting, der hjælper med at gøre dit hår sundt indefra. Alt handler om sund hår- og hovedbundspleje lige nu!

Vejen til glansfuldt hår

Når jeg gik gennem de travle gange, var jeg omgivet af innovation og kreativitet. Fra nye produkter til revolutionerende teknikker – hvor end jeg gik var der tips til sundere og mere glansfuldt hår.

Og jeg kunne slet ikke vente med at komme hjem og begynde min rejse mod sundere hår og hovedbund – og at starte denne nye rutine:

Min nye 4-trins hårrutine

1. En gang om ugen bruger jeg hårolie, hvor jeg påfører Yari Rosmarinolie og bruger en hovedbundsmassagebørste. Det forbedrer effekten af olien og fremmer hårvækst og glans.

2. Efter dette trin lader jeg olien sidde i en time, hvorefter jeg vasker den ud med Briogeo Density shampoo, der virkelig gør underværker for mig. Den er fantastisk til min hovedbund og holder mit hår sundt og glansfuldt!

3. Efter to omgange shampoo påfører jeg Aromatica Rosmarin Hårfortykkende Balsam. Som med alle balsammer kan du lade dem sidde i håret lidt længere, så de har en meget bedre effekt.

4. Jeg plejer at vente 5 minutter efter påføring af balsammen og derefter vaske den ud. Gennem denne rutine med hårolie og vask forbedres min hårvækst, mit hår er mere glansfuldt og næret.

Vil du have flere trends fra Cosmoprof? Læs, hvad min kollega, Annesofie, bliver ved med at tale om 

Den er god nok