Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Dette elsker jeg ved parfume layering

Dette elsker jeg ved parfume layering

Af Annesofie, Luxplus
Jeg var på Cosmoprof, og siden har jeg haft én ting i hovedet: Layering.

Cosmoprof i Bologna er stedet at finde inspiration og et kig ind i parfumetrends for det kommende år. Og efter at have deltaget i Cosmoprof, er jeg fyldt med inspiration og nye idéer.

Når det kommer til parfume, talte alle om lag-på-lag (perfume layering eller fragrance layering) og hvordan man kan forbedre de forskellige dufte på nye måder.

Jeg elsker at bruge  produkter på flere måder, og layering er virkelig en måde at få det maksimale ud af din duftsamling! Det forlænger også holdbarheden og kompleksiteten, hvilket gør det muligt for dig at skabe din egen unikke duft.

Men det, jeg elsker mest ved layering, er, hvordan jeg kan bære min yndlingsparfume på forskellige måder!

Parfume layering: Sådan gør du

Lag-på-lag fungerer bedst på fugtet hud, så sørg altid for at tilføje lotion som det første lag. Jeg kan godt lide at eksperimentere med forskellige kombinationer, blande parfumer og hånd- og kropsprodukter for at skabe unikke dufte. Men putter også forskellige parfumer sammen for at skabe en ny og interessant duft.

Perfekte par til parfume layering

Der er ingen begrænsning for mængden af lag-på-lag, men nogle dufte passer bedre sammen end andre. Blomsternoter passer godt sammen med trænoter, og orientalske noter passer godt sammen med friske noter. 

Her er nogle af mine favoritter til sommeren, som kan bruges til flere lejligheder.

Den er god nok