Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Få lækkert Rose Gold hår med Renbows Crazy Color

Få lækkert Rose Gold hår med Renbows Crazy Color

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Få lækkert Rose Gold hår med Renbows Crazy Color. Simone har testet en af de mest populære Crazy Colors, som giver et naturligt finish.

Jeg har testet en af tidens mest populære hårfarver – nemlig Rose Gold.

Hvis du ligesom jeg går og tænker, at der skal ske noget nyt med hårfarven, men måske ikke lige tør springe ud i en permanent løsning, så bør du se nærmere på farverne fra Renbow.


Renbow - Crazy Color 

Renbow har en lang række lækre farver, bl.a. Rose Gold, som jeg her vil vise jer. Rose Gold er en utrolig smuk nuance med varme toner i en gylden rosa farve. 

Farven er semi-permanent, hvilket betyder, at den vil blive faided ud af håret efter et par hårvaske. Det giver dig mulighed for, at udforske en masse farver uden at håret tager skade. Denne farve er nemlig ikke kemisk sammensat, så den lægger blot farvepigmenter uden på hårstrået. 

Man kan sammenligne denne hårfarvning med en hårkur. Mens farven virker i håret, tilføjer den nemlig masser af fugt, så resultatet bliver blødt og glansfuldt. 

Der er dog en ting du skal være opmærksom på inden på kommer produktet i håret. Farvepigmenterne i denne farve, binder sig nemlig kun i et afbleget hår. Hvis du ikke har afbleget hår, bør du tage et nærmere kig på Renbows Bleaching Kit, som kan bruges inden farvebehandlingen, hvis du har et naturhår.


Sådan bruger du en Crazy Color:

- At vælge din yndlingsfarve fra Renbow. 

- Vask håret i shampoo.

- Kram håret tørt i et håndklæde.

- Påfør hårfarven direkte fra flasken. (Husk handsker)

- Lad farven sidde i 15-30 minutter.

- Skyl herefter farven ud.

- Tør håret igen.


Selve produktet er dejlig nemt at arbejde med, og man kan med det samme mærke, at den har en blødgørende effekt på håret. 

Her kan i se resultatet fra et hår, hvor der er tilført en masse lyse reflekser inden farvepåføringen. Jeg elsker især den måde, som farven nuancerer i håret, og at resultatet bliver naturligt og glansfuldt. 

Håber I er lige så vild med Rose Gold som jeg er? 


Den er god nok