Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RENBOW

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RENBOW

Renbow
Renbow Crazy Color er den hårfarve, du skal købe, hvis du kan lide farverigt hår og skøre og friske hårfarver. Renbow Crazy Color blev lanceret i 1977 midt i punk-æraen. Siden da har mærket spredt sig og blevet et enormt populært alternativ på verdensplan blandt dem, der ønsker en frisk hårfarve. Siden 1977 har mærket udviklet sig, og i dag kan du købe 27 forskellige glade hårfarver i alverdens populære nuancer. Hårfarven er pakket i farverig emballage, og allerede der tiltrækker de opmærksomhed. Man er ikke i tvivl om, at det er Crazy Colours fra Renbow, når man ser emballagen.

Crazy Color hårfarve fra Renbow 

Crazy Colors har været i spidsen for friske hårfarver i mange år. Renbow har produceret de mest fantastiske farver, du nogensinde kan forestille dig, så i deres sortiment finder du helt sikkert det, du leder efter, hvis du vil have en farverig hårfarve. Crazy Color bruges af professionelle frisører over hele verden, men er også optimal til hjemmebrug, når du vil farve dit hår derhjemme.

Renbow Crazy Color er en hårfarvecreme, der er et strålende produkt, hvis du vil teste en
hårfarve i en kort periode, såsom pastellrosa, grøn, blå eller lilla eller en nuance derimellem. Renbow Crazy Color er let at bruge, men sørg for at læse brugsanvisningen, før du farver dit hår. Renbow Crazy Color er en semi-permanent hårfarve, der varer op til 10 vaske, afhængig af hvordan dit hår ser ud inden du farver det, og hvilken kvalitet det er før det farves. For at få de bedste resultater og for at få farven til at sidde bedre, skal du helst afblege dit hår, før du bruger Renbow Crazy Color.

Sådan anvender du en Crazy Color

For at sikre et optimalt farveresultat skal du først vaske dit hår, tørre dit hår med et håndklæde, tage engangshandsker på, så du ikke får pletter på dine hænder og derefter putte Renbow Crazy Color i den ønskede del af dit hår. Lad farven sidde i 15-30 minutter, og skyl derefter håret grundigt med vand.

Her hos Luxplus finder du Renbow Crazy Colors hårfarver med navne som Pinkissimo, Capri Blue, Bordeaux, Emerald Green og Vermillion Red. Uanset om du vil have grøn, lilla, turkis, gul, orange, bordeaux eller en metallisk hårfarve, er det kun din fantasi, der sætter grænsen, når det kommer til Renbows udvalg. Eksperimentér og find nye farvekombinationer eller put en farve i, og nyd variationen i din hårfarve for en periode.

Crazy Color er en semi-permanent hårfarve, der har samme konsistens som balsam, hvorfor du kan putte produktet direkte i dit hår. Det er individuelt hvordan farverne sætter sig i håret, og hvordan resultatet er, derfor kan det være en god ide at teste på kun et stykke hår først.
Tjek vores sortiment af billige Renbow Crazy Color her hos Luxplus og bliv fristet  af at prøve en anden hårfarve, der kun holder til ca. 10 vaske.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus