Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RENBOW

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RENBOW

Renbow
Renbow Crazy Color blev første gang lanceret i 1977, og var et udspring af punkkulturen. I dag kan du få op til 27 forskellige lækre farver, som er nemme at bruge. Du skal dog altid huske at læse brugsanvisningen grundigt inden brug. Crazy Color er til dem, der ønsker en semi-permanent hårfarve, der er frisk og frejdig. Samtidig kommer farverne i flotte pink flasker, så allerede der gør de opmærksom på sig selv. Du er ikke i tvivl om, at der er tale om Crazy Colors fra Renbow, når du ser flasken.

Crazy Color er en hårfarvecreme som er et genialt produkt til dem, der gerne vil opleve en blanding af primære, sekundære og tertiære farver. For at opnå optimale resultater er det bedst, at du har lyst hår - jo lysere jo bedre, så skinner hårfarven bedre igennem. Crazy Color holder i 3 til 6 uger afhængig af din hårtype.

Crazy Colors har i mange år været førende inden for hårfarver. Renbow har produceret de mest fantastiske farver, man overhovedet kan forestille sig. Crazy Color benyttes af professionelle frisører over hele verden, men også som en hjemmefarve.

Her hos Luxplus kan du finde hårfarver som; Pinkissimo, Capri Blue, Bordeaux, Emerald Green og Vermillion Red. Hvad enten håret skal være grønt, lilla, eller måske orange, så er det kun fantasien der sætter grænser. Vær eksperimenterende og farv enten hele håret, striber, eller skab andre styles.

Crazy Color er en semi-permanent hårfarve i balsam form, det er grunden til at den kan komme direkte i dit hår. Det kan være meget forskelligt, hvordan farverne virker i håret, prøv evt. med en stribe først. For at sikre et optimalt farveresultat bør du vaske dit hår, og påføre Crazy Color i håndklædetørt hår. Husk at anvende handsker. Lad det virke i 15-30 minutter og skyl dernæst grundigt med vand.

Tag endelig et kig i sortimentet fra Renbow her på Luxplus, og se om ikke du kan blive fristet - det tror vi godt du kan ;-)
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.