Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hudplejesæt fra Lancome

Det ultimative hudplejesæt til hende fra Lancome

Af Luxplus
Giv en lækker gaveæske fra Lancome i julegave, og vær sikker på at at modtageren bliver glad. Forkæl en du har kær med en eksklusiv Lancome gave.

Hader du at købe julegaver i sidste øjeblik? Gør det nemt for dig selv, begynd i god tid. Hvis du starter på Luxplus, så får du oven i købet leveret lige til døren i løbet af 1-2 dage. Men hvad skal du købe? Jeg er glad for, at du spørger! Så lad mig hjælpe dig lidt på vej. 


Lancôme gaveæske til hende

Det lækre og eksklusive hudplejesæt fra Lancôme indeholder 1x Hydra Zen Cream 50ML, 1x Advanced Génifique Serum 7ml, 1x Hydra Zen Cream SPF15 15ml og Hydra Zen Overnight Serum-In-Mask 15ml. 

Dagcremen fra Lancôme beroliger og fugter huden i dybden, og efterlader hun blød. Advanced Génifique serum er en unik øjenserum der reducerer synligheden af fine ligner, og tilfører fugt til området omkring dine øjne. Hydra Zen Cream med solfaktor i, er baseret på et unikt og eksklusivt plantekompleks, der i den grad fugter og forbedrer hudens glans. 

Hydra Zen Overnight Serum-In-Mask er en lækker ansigtsmaske der har en cremet gelkonsistens, der føles kølig og beroligende på huden. 

Dog skal det noteres, at alle disse produkter er meget parfumeret, så har du eller modtageren af dette hudplejesæt sensitiv hud, så vil jeg på det kraftigste fraråde at bruge produkterne.

Du vil også kunne opleve, at de døde hudceller i ansigtet begynder at ”falde” af. Det gjorde jeg i hvert fald selv, da jeg brugte produkterne. Så brug enten en god ansigts scrub inden du påfører cremerne, eller morgenen efter for at fjerne produktet og de døde hudceller. 

Produkterne kommer i en fin æske, der gør indpakningen nem inden den skal ligge under juletræet. 

Hvis du ikke helt synes, at dette hudplejesæt er den helt rigtige julegave til den/dem du holder af, så er der stadig masser af inspiration at hente hos Luxplus. Du kan finde lækre gaveæsker både til mænd og til kvinder. Uanset hvad du leder efter, er jeg temmelig sikker på at du kan finde det på Luxplus. De gør det nemt og simpelt at handle julegaver, så man slipper for stress og jag. Læn dig tilbage, klik din gave hjem og nyd den søde juletid med dine nærmeste. 


Den er god nok