Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
cliniqueprodukter

Dermatologisk testet hudpleje fra Clinique

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Læs om Cliniques berømte 3-trins system - rensning, eksfoliering og fugt, og opdag hvorfor du også behøver produkterne i din hudplejerutine!

På baggrund af en ide om, at smuk hud ikke blot er betinget af gode gener, men derimod kan skabes ved hjælp fra de rigtige produkter, blev der i 1968 lanceret et nyt hudplejemærke. Siden er mærket blevet verdenskendt, og sælges i dag i 140 lande. Der er selvfølgelig tale om Clinique, der gennem de seneste årtier er blevet en absolut autoritet i hudplejeverdenen, og brandet bryster sig desuden af at være det første dermatologiske hudplejemærke. 

Jeg har altid kigget langt efter de pastelfarvede beholdere med det karakteristiske, udstrakte ’C’, men aldrig selv haft overskud nok på bankkontoen til at kaste penge efter de anerkendte produkter. Det er først i en alder af 23, at jeg prioriterer at bruge lidt ekstra på ordentlig hudpleje – og så er det jo ikke dårligt, når man er medlem Luxplus og kan få det til fordelagtige priser!


Hudpleje fra Clinique

Derfor besluttede jeg mig fornyligt for, at jeg endelig skulle stifte ordentlig bekendtskab med Clinique, der særligt er kendt for deres 3-trinssystem. Filosofien bag bygger på ideen om, at god hud kræver tre steps – rensning, eksfoliering og fugt – hvor hvert step leder til og hjælper det næste:

  1. Rensningen fjerner skidt og bakterier, der samler sig i løbet af dagen og natten.
  2. Eksfolieringens formål er at få bugt med det sidste olie og døde hudceller, som rensningen ikke fik med. Eksfoliering er, modsat manges overbevisning, nødvendigt for alle hudtyper.
  3. De to forgående steps klargør huden til at tage imod masser af fugt, der blandt andet hjælper til at genoprette pH-balancen og skabe en smuk hud. De forskellige steps forbereder desuden huden til bedre at tage imod andre produkter, for eksempel sera, solbeskyttelse, øjencremer og lignende. 

Det handler altså om at forberede huden, så den bedst muligt kan tage imod de produkter, vi bruger. De tre produkter i 3-trinsserierne er udviklede med forskellige styrker og egenskaber, så der findes en serie til alle hudtyper. På Cliniques hjemmeside har de skabt en udførlig test, der afslører, hvilken hudtype – og dermed hvilke produkter – der egner sig bedst til lige netop ens egen hud. Jeg tog selv en test her i sommervarmen, og fik jeg resultatet ”kombineret til olieret”, og desuden flere forslag til netop de produkter inden for 3-trinssystemet, som passer til mig. 

Hos Luxplus fandt jeg et rejsesæt med fem produkter til netop min hudtype, og de små rejsevenlige størrelser er for mig en helt perfekt måde at teste ny hudpleje på – og så er det jo smart, når jeg lige om lidt rejser mod syd. I kittet medfulgte en makeupfjerner, ansigtssæbe, eksfolierende toner, fugtende ansigtsgel og en øjencreme, og jeg er allerede helt hooked på min nye hudplejerutine! For det første er jeg vild med konceptet, der guider og tager hensyn til de mange forskellige hudtyper, og så er det et stort plus i min bog, at alle Cliniques produkter er allergitestede og uden parfume. Så mon ikke, at Clinique får lov at have en fast plads på min badeværelseshylde fremover?  

Den er god nok