Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Color correcting

Color Correcting - den nyeste beauty trend

Af Mia Fabricius | Makeupartist
Makeupartist Mia viser, hvordan du lærer at mestre Color Correcting. Få huden til at se fejlfri ud ved at dække mørke rande under øjnene og rødme!

Du har helt sikkert hørt om Color Correcting, men synes måske, at det ser lidt indviklet ud. Det er dog heldigvis slet ikke så indviklet som det kan se ud.  Jeg guider dig her igennem hvad Color Correcting er, og hvordan du selv kan blive ekspert i at gøre det derhjemme!

Color Correcting er som sådan ikke nogen ny ting. Dog har det aldrig været så populært som det er nu. Vi ser tit nye beauty-trends, og dette er ikke en undtagelse. Color Correcting bliver ofte brugt af makeupartister til professionelt brug, men nu er det blevet en del af manges makeuprutiner, rundt omkring i verdenen.  

De forskellige makeup brands lancerer som aldrig før nye og smarte Color Correcting produkter. Der findes en masse forskellige typer, og der er en masse at kaste dig ud i! 


Hvad er Color Correcting?

Når man Color Corrector går man ind og arbejder med hudens ”problemområder” ved hjælp af farvehjulet, du kan se nedenunder.  Nogle af de hyppigste områder at Color Correcte er f.eks under øjnene og på urenheder. 

Som makeupartist benytter jeg mig ofte af Color Correcting, når jeg arbejder på tv eller på musikvideoer. Hvis modellen f.eks har tildens til rødme eller mørke rander under øjnene, er Color Correcting uundværligt.  

Hvordan fungerer Color Correcting?

Color Correctors er cremede concealers i forskellige farver. Se på farvehjulet, og vælg den modsatte farve af farven på dit problemområde. Har du f.eks rødme på kinderne, som du gerne vil have dækket, skal du se på den røde farve på hjulpet, og vælge den farve som er over for, som i dette tilfælde er grøn som neutraliserer rød.


Sådan Color Corrector du mørke rander under øjnene

Vi kender alle til det med at vågne op med mørke rander under øjnene, og måske døjer du med permanente mørke rander. Her er Color Correcting enormt effektivt.  Brug et tyndt lag gul eller orange farvet corrector under øjnene, og blend produktet ud. Påfør derefter din concealer oven på color correctoren.  Sådan neutraliserer du nemt dine mørke render under øjnene. 

Sådan Color Corrector du rødme

Rødme i huden kan skyldes mange ting. Det kan være alt fra akne problemer, rosacea, eller blot en kold næse der driller. Foundation og concealer kan gøre en del, men det er i de færreste tilfælde, at det dækker rødme fuldstændigt. Her er der selvfølgelig også hjælp at hente med Color Correctors. For at neutralisere rødme, skal man bruge en grøn Color Corrector. Brug Color Correctoren på dine røde områder og blend det ud. Brug derefter din foundation oven på, og færdiggør din makeup rutine. 

Husk på at der ikke findes en fast guide til hvilke color correctors der er den rigtige til dig. Se efter dine egne behov, og brug kun de correctors din hud har brug for.  

Den er god nok