Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Tandblegning med kul

Bleg dine tænder uden kemi

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
"Vi er mange der går og drømmer om et smukt hvidt smil, men for mit eget vedkommende tør jeg ikke kaste mig ud i de dyre og kemiske behandlinger"

Vi er sikkert mange der går og drømmer om et smukt hvidt tandsæt, men for mit eget vedkommende tør jeg ikke kaste mig ud i de dyre og kemiske behandlinger i frygt for at skade mine egne tænder. 

Tandpleje med kul

Men så faldt jeg over Teeth Whitening Activated Organic Charcoal, som er et helt naturligt og økologisk produkt lavet af kul. 

Min første tanke var, at det ikke gav nogen mening, at sort kul kunne blege tænderne, men nysgerrig som jeg er, måtte det altså komme an på en prøve. 

Produktet er fremstillet af 100% kokosnøddeskal, og derfor er det også 100% økologisk, vegansk og uden parabener. Så med god samvittighed, kan jeg teste dette tandblegningsprodukt. 

Det første man gør er, at fugte sin tandbørste. Herefter dypper man den i kullet, og børster tænderne med cirkulære bevægelser i et par minutter. Når tænderne er børstet godt, skylles munden grundigt med masser af vand. 

Resultatet skulle herefter kunne ses. 

Efter første behandling var der ingen synlig effekt, men jeg fortsatte med at bruge produktet. Efter at have brugt kullet i en uge, hvor jeg har børstet med det hver dag, kan jeg begynde at se en forandring i farven. 

Resultatet ved brug af kullet er, at det stille og roligt har virket blegende på tænderne, og jeg har fået et naturligt hvidere resultat. Det er altså ikke et kridhvidt Hollywood-tandsæt, men det var nu heller ikke mit ønske.

Jeg tænker at dette produkt er rigtig godt at bruge i ny og næ, når tænderne skal renses for kaffe, te eller rygning, som kan misfarve tænderne. 

Den er god nok