Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
black friday 2022

Black Friday 2022

Af Luxplus
Ses vi til årets VILDESTE shoppefest? Det håber vi, for Black Friday 2022 bliver en fest, du ikke vil gå glip af!

Nedtællingen er begyndt! Igen i år lukker vi dørene op til en fuldstændig fantastisk Black Friday og du er selvfølgelig inviteret. Glæd dig til årets største og vildeste shoppefest med hverdagsluksus til uhørte priser! Black Friday er den dag på året, hvor vi skruer helt op for vores allerbedste tilbud og rabatter.


Og hvem ved? Måske vi endda forlænger festen til en hel uge ...

Velkommen til Black Friday på Luxplus

Er du vild med gode tilbud? Det er vi også! Derfor kan du også være sikker på at vi disker op med årets bedste tilbud til Black Friday 2022. Og du kan godt glæde dig. Til Black Friday på Luxplus kan du nyde godt af vidunderlige tilbud på lækker makeup- og hudpleje fra nogle af jeres højest elskede brands.

Gå ikke glip af de bedste Black Friday tilbud

Hvis du ikke vil gå glip af tilbuddene til Black Friday 2022, så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan sikre dig at du er blandt de første, der får adgang. Er du løbet tør for dine yndlingsprodukter eller er der et produkt, som du længe har drømt, men ikke haft råd til? Så vær klar til Black Friday hos Luxplus - det kan være at netop dine favoritter kommer på tilbud.

Vil du have mere? Vi udvider Black Friday til Black Week

Kan du ikke få nok af gode tilbud? Så er det heldigt at vi udvider Black Friday til Black Week! Black Week betyder at vi fyrer op for gode tilbud ikke bare på Black Friday, men hele ugen! Vi kan endnu ikke løfte sløret for hvilke Black Week tilbud I har i vente, men I kan godt begynde at glæde jer.

Gå ikke glip af vores Black Week: Skriv dig op til nyhedsbrevet her

Hvad er Black Friday?

Black Friday er betegnelsen for den første fredag, der falder efter Thanksgiving i USA. Det betyder at Black Friday altid falder på fredagen efter den 4. torsdag i november. Black Friday anskues mange steder som det officielle startskud på julehandlen. Derfor er Black Friday en perfekt anledning til at få de første julegaver i hus til særdeles fordelagtige priser.

Hvornår er det Black Friday?

Nu spørger du måske dig selv: Hvornår er det Black Friday i år? Vi har naturligvis svaret: Black Friday falder i år d. 25. november 2022, altså i uge 47. Black Fridays dato er altså sat, så du kan allerede nu begynde at glæde dig til en vifte af fantastiske tilbud og rabatter! Vi kan desværre endnu ikke løfte sløret for, hvad der kommer til at ske, men følg med her på siden, hvor vi afslører hvad der kommer til at ske til Black Friday 2022 - vi garanterer at det bliver endnu vildere end Black Friday 2021.

Black Friday i Danmark

Selvom Black Friday er en amerikansk tradition, så er det en årlig begivenhed vi for længst har taget til os i Danmark. For hvem har ikke lyst til en dag med særligt gode priser? I Danmark foregår Black Friday dog under lidt mindre kaotiske forhold (altså uden voldsomme folkemængder og køer) end den til tider gør i USA, og det er vi egentlig godt tilfredse med. Når du shopper på Luxplus slipper du selvfølgelig fuldstændig for at skulle flokkes med andre i butikkerne - du kan blot læne dig tilbage i nyde din Black Friday shopping fra sofaen.

Glæd dig til uimodståelige Black Friday tilbud

Vi kan lige så godt advare dig: Til Black Friday bliver vores tilbud svære at modstå. Til gengæld er Black Friday en helt oplagt mulighed for at komme i mål med julegaveshoppingen i god tid. Black Friday falder nemlig lige inden december og giver dig derfor et kærkomment forspring på juleshoppingen. Vores store sortiment af hverdagsluksus til attraktive priser byder med sikkerhed på masser af gode gaveidéer til dem du har kær. Se frem til gode tilbud på produkter fra mange forskellige kategorier, herunder både hudpleje, makeup, parfume og meget mere!


Pssst! Mens du venter på Black Friday 2022 kan tjekke nogle af vores absolutte favoritprodukter ud - du finder dem lige herunder!


Den er god nok