Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bielenda produkter

Bielenda – det polske skønhedsbrand

Af blogger Camilla Vingaard
Vores blogger Camilla er mildest talt imponeret over det polske brand, som både laver makeup, kropspleje mm! Du bliver NØDT til at prøve det!

Bielenda Cosmetics stammer tilbage fra 1990, og producerer naturlige krops- og ansigts produkter. Virksomheden laver næsten alt inden for skønhed, sågar også makeup. Det er første gang jeg stifter bekendtskab med mærket, men har været spændt på, hvad jeg kunne forvente mig af deres produkter! På den måde, kunne jeg heller ikke blive skuffet, hvis det skulle vise sig at kvalitet og pris hang sammen. Bielenda er et polsk brand, og deres produkter bliver produceret i Kraków i Polen. 


Bielenda makeup

Fra deres sortiment af makeup produkter, har jeg prøvet to primere og to highlightere. Jeg er faktisk vild med både primer og highlighter, men især ét af produkterne har jeg kastet min kærlighed over. Deres primer baseret på perle-ekstrakt, giver helt nyt liv til vintertræt hud. Man får en meget svagt lyserødt skær i huden, men det gør ingenting – for det er jo bare en base! Til gengæld ser huden meget mere livlig, ud, også når du har taget din makeup på. Få min favorit primer her. Den anden primer, er helt gennemsigtig – men giver stadig den samme fugt til huden, som perle-primeren. 

Et andet uundværligt makeup produkt fra Bielenda, er deres glitrende highlighter med contour effekt. Den fås i tre forskellige nuancer: mørk, pink og fersken. Jeg er faldet for den mørke, for den skal jo under kindbenene, i panden og langs kæben. Det er for at skabe dybde i ansigtet, og give det lidt mere facon. Den anden highlighter jeg har, er den ferskenfarvede. Jeg undgik den lyserøde, for jeg tror den vil være for kraftig til min blege hud. Den ferskenfarvede kommer under øjnene, under øjenbrynsvingen og på næseryggen. Det giver en rigtig fin effekt, i kontrakt til den helt mørke highlighter. Der er skruet op for glitter-effekten i begge to, så det er ikke noget jeg bruger til hverdag – men de er perfekte, til at have på ved festlige lejligheder! Du kan købe den mørke highlighter her og den ferskenfarvede highlighter her. 


Forkæl din krop med produkter fra Bielenda

Uanset om du er til body butter, kropsserum, creme eller olie – så har Bielenda et produkt, der kan matche dine behov. Og sandt at sige, så er jeg faktisk ret vild med det hele. De fleste af deres produkter til kroppen, indeholder én eller flere olier. Jeg kan ikke sige det nok gange, det er godt til vintertør hud! Din hud vil takke dig for, at bruge produkter med olier i – og det er uanset hvilke produkter og mærker du bruger. Jeg døjer med rigtig tør hud, som i RIGTIG TØR HUD, og derfor er deres body butter essentiel for min hud, for at kunne overleve kulden. Jeg har aldrig været speciel stor fan af body butter, for det er et rigtig fed produkt – men jeg siger jer… det dufter himmelsk! Den er god for huden og den er billig! Du kan få fat i en her. Nu har jeg godt nok startet ud med, at fortælle jer, hvad I skal bruge til kroppen efter jeres bad. Men en god hudplejerutine, starter vel egentlig i badet? Det gør min i hvertfald! Jeg giver den olie, olie, olie og mere olie. Så hvad er bedre end, en shower gel med olie i? Prøv den selv! 


Nemmeste hårfjerningsmetode nogensinde 

Du tror det er løgn, når jeg fortæller dig det. Men jeg har selv prøvet det! Det er en creme, der ikke gør ondt, som kan fjerne hår på benene, under armene og i bikinilinjen. Det tager 5 minutter, og så har du hud som en glat babynumse. Kan det være nemmere? Nej! Hvad gør du? Prøver den mini-spartel der er vedlagt pakken, putter creme fra tuben på og putter det på det område, hvor du vil fjerne hår. An på længde og styrken af håret lader du cremen sidde i 5 – 10 minutter. Herefter tager du samme spartel, og skraber cremen af. Skyl efter med varmt vand (INGEN SÆBE) og put den creme på, der medfølger i pakken. Bum, så er du glat! Det var ultra længe siden, jeg sidst havde barberet ben, så der sad stadig et par genstridige hår tilbage – men overall er jeg virkelig imponeret. Jeg havde virkelig ikke regnet med, at det kunne være så nemt! Det bliver et musthave, når solen endelig kigger frem og det ikke længere er minus grader udenfor! Hårfjerningscremen kommer i forskellige varianter, men til min sensitive hud er jeg ret vild med cashmere udgaven! 

Bielenda byder på rigtig mange andre lækre produkter, og jeg er blandt andet også storforbruger af deres ansigtsolier, deres selvbruner produkter og deres ansigtsserum. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg som det første tænkte ”Polsk og billigt – det kan ikke være særlig god kvalitet”. Jeg har måtte æde mine ord, og indset at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen! Hvis du ikke allerede har prøvet deres produkter, så er det vidst på tide! Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem