Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Alt du skal vide om Cicaplast Baume B5

Alt du skal vide om Cicaplast Baume B5

Af Marte Skinlo Gundersen|Kosmetolog
Er du nysgerrig på det virale produkt La Roche-Posay Cicaplast Baume B5? Læs alt om mirakelcremen her!

Er du på Tiktok eller andre sociale medier, så har du helt sikkert stødt på mirakelproduktet La Roche-Posay Cicaplast Baume B5. Dette hudplejeprodukt har en række gode egenskaber, som de fleste hudtyper kan bruge. Men hvad gør Cicaplast egentlig for huden? Hvordan bruger man det? Og hvad indeholder Cicaplast? Du finder svarene på alle spørgsmålene i artiklen her:

Hvad er La Roche-Posay Cicaplast Baume B5?

Cicaplast Baume B5 er en reparerende creme, der nærer og beroliger huden. Den er særligt velegnet til hudtyper og hudområder, der er ekstra følsomme, irriterede eller tørre. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 er også kendt for sin evne til at genoprette en beskadiget hudbarriere.

Hvad indeholder La Roche-Posay Cicaplast Baume B5?

Cicaplast Baume B5 har følgende vigtigste aktive ingredienser:

 • Panthenol - kendt som vitamin B5. Denne aktive ingrediens er kendt for sine styrkende egenskaber, samtidig med at den har en beroligende effekt på huden.
 • Madecassoside - et unikt ekstrakt udvundet af den plejende og nærende urt centella asiatica. Madecassoside er blandt andet kendt for at minimere rynker ved at fylde huden ud. Derudover fungerer madecassoside særligt godt sammen med panthenol, der både beroliger og styrker huden.
 • Tribioma - et nyt præbiotisk kompleks lavet af sukker, planteekstrakter og fermenterer, som har en opbyggende og balancerende effekt på sart og følsom hud.

Hvordan bruger jeg Cicaplast Baume B5?

Cicaplast kan bruges dagligt på ekstra tør og udsat hud, men for de fleste vil det ikke være nødvendigt. Da cremen har så tyk en konsistens, foretrækker de fleste at smøre cremen på inden sengetid efter at have renset ansigtet, så den kan virke natten over. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 kan påføres over hele ansigtet og kroppen, eller blot på bestemte områder, du ønsker at behandle. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge Cicaplast flere gange dagligt, fx på tørre læber, hænder eller skællet hud. Hvis du har bestemte områder af huden, som du ønsker at behandle med Cicaplast, vil et par gange om ugen ofte være nok. Prøv det og se, hvad der virker bedst for dig og din hud!

Du kan anvende La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 på følgende områder:

 • Tørre og ømme læber
 • Mindre skader på huden
 • Hudirritation
 • Øm hud
 • Kløende hud
 • Insektbid
 • Hud med rødme
 • Bleudslæt
 • Tørre områder af huden
 • Efter akneudbrud
 • Let solbrændt hud

Undgå at påføre cremen rundt om øjnene og direkte på åbne sår.

Alternativ: La Roche-Posay Cicaplast Gel B5

Leder du efter en lettere version af La Roche-Posay Cicaplast Baume B5? Prøv Cicaplast Gel B5 - her får du de samme gode ingredienser, kun i en lettere gelekonsistens. Perfekt til dig, der foretrækker en lettere formel eller har en mere fedtet hudtype.

En af grundene til at La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 er så populær er netop de mange anvendelsesmuligheder cremen har og den fornuftige pris! Cicaplast kan bruges af hele familien, også spædbørn. Det kan bruges til at behandle næsten alle hudirritationer og hudubehag. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 er en mirakelcreme alle burde have derhjemme!

Køb Cicaplast Baume B5 her, eller tilmeld dig vores venteliste, så får du besked, så snart produktet er på lager igen!

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere