Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Revlon nutri color creme, farvebomer mod gult hår

Afbleget hår? Undgå den gule farve!

Af Luxplus
Blondiner har det sjovere. Men hvor fedt er det lige hvis det nyfarvede blonde hår er helt gult? Se hvor nemt du selv fjerner det gule skær fra håret.

Blondiner har det sjovere 

Stort set alle kvinder kender til den dér følelse af at nu skal der bare ske noget helt nyt med deres hår, og på et eller andet tidspunkt får man bare lyst til at gå all in som blondine.

Men når man lysner eller afbleger hele sit hår eller får lavet lyse striber, løber man også lidt en risiko. Når det kommer til afblegning gælder det nemlig om at sørge for at fjerne al pigmenten fra håret, og nogle hårtyper indeholder bare mere pigment end andre. Så uanset om du har valgt at lægge dit hår i hænderne på en erfaren frisør, eller er modig nok til selv at kaste dig ud i en hjemmefarvning, så er det en god idé at sætte sig lidt ind i afblegning og blondering og få afstemt om det er en naturlig, mellem blond farve du ønsker, en iskold afblegning, eller en grålig eller violet blond farve som også er super in i øjeblikket.

Hjælp mit hår er helt gult!

Skulle skaden allerede være sket, og er din blonde hårfarve ikke lige blevet som forventet, så er det bestemt ikke for sent at rette op på farven!

Mange oplever at få en snert af gul i deres afblegede hår. De rigtig uheldige står tilbage med en krone af tisgult hår, højst sandsynligt fordi deres eget naturlige pigment ikke sådan lige vil lade sig overrule, men selv de som ved første øjekast kommer ud fra frisøren med en iskold, smuk blond farve, kan have brug for at fjerne den grimme gule farve som med tiden vil komme snigende. En smuk afblegning har nemlig brug for at blive holdt ved lige. Både for at fjerne det gule skær, men også for at få den afblegede farve til at træde frem igen og dermed holde meget længere. Afblegning er jo mega hårdt for håret, så det nytter ikke noget at du skal farve det hele tiden.

Et rigtig godt tip er derfor at købe en shampoo eller hårkur, specielt udviklet til afbleget hår, som kan trække den gule farve ud af håret.

Her får du mine tre favoritter:

Silver shampoo

Revlon Nutri Color Creme 1002

Revlon farvebomberne er i det hele taget kendt for deres evne til at forlænge og vedligeholde hårfarven, men Revlon Nutri Color Creme 1002 kan også bruges til at ændre en afblegning eller lysning der ikke er gået helt efter planen. Det er en lilla hårkur som skal sidde et par minutter i håret, og så trækker den al den gule farve ud af din afblegning.

Den er ret effektiv så hvis du lader den virke ekstra længe, får dit hår et violet/gråt skær som også er ret cool, og som en ekstra bonus bliver håret mega blødt. Den her farvebombe har virkelig reddet mit afblegede hår mange gange!

L’Oréal Professionnel Silver Shampoo

L'Oréal Professionnel Silver Shampoo er en af de mest kendte produkter når det kommer til kategorien silver shampoo, og er en shampoo som rigtig mange blondiner sværger til. Den fjerner lynhurtigt det gule skær fra håret. Du kan bruge den en enkelt eller to gange om ugen for at holde din blonde farve lys og pæn, eller du kan vaske dit afblegede hår flere gange i et par dage og få en blond farve som er ekstra kold og grå.

L'Oréal Professionnel Silver Shampoo er helt perfekt til dem som går efter den moderne fulde afblegning med et gråt/hvidt skær.

Joico Color Endure Violet Shampoo + conditioner

Joico Color Endure Violet Shampoo er også en rigtig kending blandt frisører der kender alt til afbleget hår. Den indeholder en hel del lilla farve som trænger ind og neutraliserer alle de gule toner i afbleget hår og lyse striber.
Uanset om jeg har haft lyse highlights i håret, eller en hel grå afblegning, har den gjort en kæmpe forskel allerede efter én hårvask, og den tilhørende conditioner gør håret super blødt. Har du fået en gul afblegning som du virkelig ikke er tilfreds med, kan den her shampoo fuldstændig ændre farven for dig! Bare pas på du ikke får ramt dit hvide badeforhæng mens du har den i håret, for den er virkelig lilla i farven.

Den er god nok