Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ægte naturkosmetik med Dr. Hauschka

Ægte naturkosmetik med Dr. Hauschka

Af TMC Nordic, Dr. Hauschka
Dr. Hauschkas makeup-serie hjælper dig med at vise din individualitet udadtil, og lader både din indre og din ydre skønhed stråle.

Sæt fokus på det, der gør dig til noget særligt. Ingen er så smuk som du. Dr. Hauschka giver dig mulighed for at få en makeup, der er lige så enestående, som du selv er. Alle formlerne indeholder omhyggeligt komponerede formler med udtræk fra lægeplanter, kostbare vokser, olier og mineralske pigmenter. Når de fine teksturer lægges på, forbinder de naturlige farver sig med din personlige hudtone og skaber individuelle nuancer.

Makeup fra Dr. Hauschka 

”Formålet med makeup kan kun være at skabe æstetisk balance, aldrig at forandre.” - Elisabeth Sigmund, medgrundlægger af Dr. Hauschka.

Produkterne fra Dr. Hauschka er alle certificeret med det internationale kvalitetsmærke for naturkosmetik og økologisk kosmetik, NATRUE, og indeholder naturligvis ingen syntetiske parfume-, farve- og konserveringsstoffer.

Dr. Hauschka tilbyder et frodigt udvalg af farver. Produktgrupperne og farvetemaerne i Dr. Hauschkas makeup-serie er alle afstemt harmonisk efter hinanden. Tilsammen skaber de et sortiment, der er enestående på markedet for certificeret naturkosmetik. 

Teint: Med en ensartet teint kommer individualiteten i dine ansigtstræk ekstra tydeligt til deres ret. Harmonisk balance: Foundations, concealer og pudder, der får din teint til at stråle.

Øjne: Lys og mørk, varm og kold, skinnende og mat – et spil med farver og teksturer. Få øjnene op for ny inspiration: Understreg din individualitet med Eyeshadows, Eye Definer, Liquid Eyeliner og Mascaras.

Læber: At fremhæve uden at tildække den personlige udstråling. Fra diskret glans til kraftfulde farver: Lipsticks, Sheer Lipsticks og Lip Glosses til alle lejligheder.

Herunder kan du finde inspiration til hvilke makeup produkter fra Dr. Hauschka du kan finde og købe hos Luxplus. 


Populære makeup produkter fra Dr. Hauschka

Defining Mascara 01 Black er udtryksfuld: Denne mascara fanger og definerer hver enkelt øjenvippe og giver et naturligt udtryksfuldt blik. Formlen med mineralpigmenter og udtræk af lægeplanter, specielt af øjentrøst, samt bivoks beskytter de fine øjenvipper.

Colour Correcting Powder 00 Translucent giver en ensartet frisk teint. Med en komposition af udvalgte farvenuancer dæmper den farvekorrigerende pudder rødme, lysner skygger og giver en frisk teint. Den plejende kombination med mineralpigmenter og udtræk af lægeplanter, specielt af rundbælg og troldnød, giver en ensartet teint.

Eye & Brow Palette 01 Stone giver smukke øjne: De fløjlsbløde og matte farver giver øjnene dybde og øjenbrynsbuen udtryk og skønhed. Kompositionen med mineralpigmenter og udtræk af lægeplanter, specielt af sort te, samt silkepulver, plejer den sarte hud omkring øjnene.

Lip Gloss 06 Tamarillo giver en smidig læbefornemmelse og brillant farveglans. Plejende med mineralpigmenter og udtræk af lægeplanter, specielt af rundbælg, samt mangosmør og havtorn-olie. Bevarer fugten og giver smidige og skinnende læber.

Lipstick 02 Mandevilla er hemmeligheden bag smukke læber: intensiv farve og blød glans. Plejende med mineralpigmenter og udtræk af lægeplanter, specielt af rosenblade, og med mandelolie og carnaubavoks.

Den er god nok