Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ægløsningstest

Ægløsningstests - hvornår kan du befrugtes?

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Ønsker du at blive gravid, kan en ægløsningstest være en rigtig god ide at bruge for at få en ide om, hvornår dine æg er klar til at blive befrugtet.

Ønsker du at blive gravid, så kan en ægløsningstest være en rigtig god ide at bruge for at få en ide om, hvornår dine æg er klar til at blive befrugtet. Det er super nemt og enkelt at bruge en ægløsningstest, så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du bruger testen korrekt. 

Hvad kan en ægløsningstest?

En ægløsningstest kan måle koncentrationen af LH-hormonet i en kvindes urin. Testen vil være positiv, når der forekommer en stigning af dette hormon i urinen. Når testen viser sig at være positiv grundet koncentrationen af LH-hormonet, vil der være størst chance for at kvinden vil kunne blive gravid de efterfølgende 2-3 dage.  

Hvordan bruger jeg en ægløsningstest? 

Du kan med fordel anvende din ægløsningstest om morgenen, da koncentrationen i urinen her vil være på sit højeste. Når du tager testen, skal du derfor sørge for at benytte den første morgenurin. Benytter du testen i løbet af dagen, skal du helst vente med at bruge den til der er gået minimum fire timer siden sidste toiletbesøg. Bruger du den før, vil urinens koncentration simpelthen være for tynd. 

Hvor ofte skal jeg bruge min ægløsningstest?

Der skal meget gerne gå 24 timer mellem hver test du tager. Dog kan du vælge at tage en test før de 24 timer, men ikke efter. Går der mere end 24 timer mellem hver test, kan du nemlig gå glip af et positivt resultat. 

Hvilke dage skal jeg tage en ægløsningstest? 

Det er individuelt, hvornår du skal tage din ægløsningstest, da det kommer helt an på din cyklus. Ved du ikke, hvor lang din cyklus er, kan du tælle fra første blødningsdag til den efterfølgende første blødningsdag ved næste menstruation. Ser vi på gennemsnittet er en cyklus på 28 dage, men det kan variere meget fra kvinde til kvinde og her kan alderen også spille ind. Sørg derfor for at læse indlægssedlen grundigt før du starter med at tage dine tests. 

På Luxplus finder du en af danskernes favorit ValMed ægløsningstest, som kan aflæse et resultat med hele 99,8% korrekthed. 


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem