Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
test af dermaroller

Anmeldelse af dermaroller - virker den?

Af blogger Camilla Vingaard
Vores blogger har testet dermarolleren og taget før/efter billeder! Og svaret på alle de spørgsmål der kan opstå, når man bruger en dermaroller!

Jeg har længe haft lyst til, at prøve den meget omtalte dermaroller, vidundermidlet mod fine linjer, akne og urenheder. Eller er det? Jeg var lidt skeptisk til at starte med, fordi den lover så meget.. men prøves, det skulle den! Og her i artiklen vil jeg prøve at besvare alle de spørgsmål jeg selv havde inden jeg gik igang med at bruge dermarolleren.

Jeg valgte Lux Dermaroller med titanium nåle på 0,5 millimeter. Jeg valgte den i guld fordi...ja egentlig bare fordi jeg elsker guld!   


Inden brug af dermaroller

Det er vigtigt, at du husker at rense din dermaroller både før og efter du har brugt den! Det er jo rent faktisk små huller du prikker i huden, og hvis din dermaroller er fyldt med bakterier - ja så får du i hvert fald ikke en renere hud! Jeg desinficerer dermarolleren med sprit, for at være helt sikker. Husk at lade din dermaroller tørre, når du har sprittet den af!  Men det er ikke kun dermarolleren, der skal være ren, men også huden! Det er altså vigtigt at bruge en makeupfjerner , der sørger for at rense din ansigtet ordentligt. Hvis du ikke renser huden inden, fordeler du bare bakterierne ud til nye steder på huden, når du bruger dermarolleren. 

Så er det igang!


Sådan bruger du en dermaroller

Når både hud og dermaroller er renset, er du klar til at gå i gang med projekt “flottere hud!” Det er vigtigt, at du ikke presser nålene ned i huden, men placerer pegefingeren i det område, der er lavet specielt til den, så du automatisk får det pres du har brug for, for at nå tilstrækkeligt dybt ned i huden. 

Start med ét område i ansigtet ad gangen, del for eksempel ansigtet ind i pande, en kind ad gangen, næse og hage. Hvis du ruller i hele ansigtet, kan det være svært at se hvor du er kommet til. 

Det er vigtigt at rulle i minimum fire retninger, 4-5 gange. Jeg bruger min dermaroller, indtil jeg føler, at jeg har dækket alle områder omhyggeligt. 


Efter brug af dermaroller

Når du prikker hul på huden med din dermaroller, er det vigtigt efterfølgende at passe godt på den! Dels fordi din hud optager de produkter du bruger efterfølgende op til 200 gange mere end normalt, fordi huden er helt åben. Og dels fordi du kan risikere, at din hud tørrer ud, hvis du ikke sørger for at give den, den pleje huden har brug for. Især om vinteren. 

Jeg har brugt en fugtgivende serum efter hver behandling, som virkelig får lov til at arbejde i huden, efter brug af dermarolleren.  

Når den har trængt ind i huden, slutter jeg af med en fugtgivende natcreme (fordi jeg har rullet om aftenen) inden jeg går i seng. Jeg har brugt min YNDLINGS fugtighedscreme fra Elizabeth Arden. Så er min hud fugtet natten igennem.

I forhold til dermarolleren, så skal den sprittes igen efter brug. Det er vigtigt, at den er helt ren. Du kan enten bruge sprit, klorhexidin, eller en desinficerende spray. Det kan desuden være en god idé, at vaske dermarolleren under vand inden du afspritter den, for at være sikker på at den bliver helt ren. Lad produktet tørre, og læg dermarolleren tilbage i æsken indtil næste gang. 


Resultater ved brug af dermaroller

Okay.. nu er vi kommet til den del, der nok er ALLERvigtigst! Jeg vil med det samme sige- de bloggere der lover resultater på 1 uge eller 14 dage- lyver. For det første er jeg forundret over, at de har en hud der kan nedbrydes og genopbygges på så kort tid! Det virker for mig ganske enkelt umuligt. 

Når det er sagt, så kan dermarolleren altså noget! Jeg er pt. i min første pause periode. Jeg kan se at min hud er blevet mere elastisk, mine udbrud af urenheder er MEGET begrænset, og min rødme i kinderne er næsten væk, mine blodsprængninger er HELT væk.Jeg kan se, at de fine smile linjer omkring mine øjne, er næsten ikke-eksisterende længere (jubii!). Ydermere kan jeg se, at de ar jeg har, omkring min næse langsomt er ved at blive mindre. De er ikke væk, overhovedet. men de er på vej væk, og det vigtigste for mig er faktisk, at jeg kan se fremskridt! Jeg har fået flere kommentarer fra mine omgivelser om, at min hud er blevet meget pænere. Og den er blevet blød som en babynumse! Selv når jeg spiser usundt i perioder, bliver min hud ikke fyldt med urenheder! Så dermarolleren kan altså noget!! Hvad sker der med huden ved brug af dermaroller? 

Måske det siger lidt sig selv, man prikker mange små huller i huden. Og det gør man, fordi man på denne måde, tvinger huden til at genopbygge sig selv, og lave en ny fin hud. Og det er derfor, du kan komme af med ar, urenheder og fine linjer! 

Når du bruger den, skal du ikke blive skræmt over, at du bliver knaldrød i hovedet. Faktisk ligner det, at man har ligget på stranden i 8 timer i Spanien, uden at bruge solcreme. Man både føler sig og ser solbrændt ud. Det er bare huden der reagerer, og derfor er det SUPER vigtigt, at du bruger gode og lækre hudprodukter bagefter. Rødmen fortager sig hurtigt, men brug dermarolleren om aftenen, så du er klar næste morgen til dine sædvanlige morgenrutiner. 


Hvor ofte må man bruge dermarolleren?

Det anbefales at bruge dermarolleren 2-4 gange om ugen i én måned, for derefter at holde pause i 3- 4 uger. Ellers kan man ende med at dermarolleren gør mere skade end gavn. Jeg har derfor fulgt disse anvisninger til punkt og prikke! 

I de perioder hvor jeg ikke bruger dermarolleren, altså når jeg holder de der 3-4 ugers pause, sørger jeg først og fremmest for, at bruge både serum og ansigtscreme. Jeg bruger desuden peeling masker, peel-off masker og fugtgivende masker for at forkæle min hud. Huden skal naturligvis kunne følge med, men jeg synes at kodeordet i pauseperioder er fugt, fugt, fugt. 


Hvad hvis jeg har aktive udbrud af akne eller urenheder? 

Så må du ikke bruge den i det område! Hvorfor? Fordi du prikker hul på urenheden, og dermed spreder bakterien til resten af ansigtet, og jeg vil derfor anbefale at du går uden om de områder af dit ansigt, hvor du har aktive urenheder. 


Hvor tit skal dermarolleren udskiftes?

Hovedet på dermarollerne hos Luxplus, kan ikke udskiftes. Det kan det ikke på de fleste. Man skal skifte dermarolleren ud til en ny, når den begynder at være lidt sløv i det. Det kan variere meget, afhængig af hvor ofte man bruger den. 


Hvor lange skal nålene være?

Det kommer an på formålet, og hvor dybe dine ar, linjer og så videre er. Nålene på 0,2 mm er gode til dig, der gerne vil have et generelt boost til huden, og som gerne vil have at dine hudplejeprodukter virker op til 200 gange bedre. 

Den kan i øvrigt også bruges under øjnene. Dermarolleren med nåle på 0,5 mm er til dig, der ønsker at mindske linjer, ar og akne ar, mindske porrer og pigmentpletter. 

Når nålene bliver længere, er de ikke længere egnet til hjemmebrug i ansigtet. Dermarolleren med 1,0 mm nåle kan bruges på kroppen, også til hjemmebrug. 


Hvornår er jeg fri for ar?

Jeg tror et realistisk estimat vil være 3 måneder. Jeg ved jo ikke, om jeg kan blive helt fri for urenheder og ar – men jeg tror afgjort, at dermarolleren kan fjerne, hvis ikke det hele, så langt størstedelen! Jeg tror på det.


Den er god nok