Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Manicure, Scholl neglefil, OPI neglehærder, La Roche-Posay håndcreme

3-trins guide til den bedste hjemmemanicure

Af Luxplus
Hænderne er kroppens visitkort. Med denne guide lærer du, hvordan du let kan give dig selv velplejede hænder og stærke, glansfulde negle.

Selvom en manicure i en neglesalon er en dejlig selvforkælelse, så kan det tage tid ud af en travl dag og ikke mindst koste en del penge. Derfor holder jeg ofte en lille spaaften hjemme i sofaen. Så når den står på aftenhygge med rødvin, den bløde plaid og Netflix, så slår jeg flere fluer med ét smæk og giver på samme tid poterne en omgang polering, lak og pleje så hænder og negle er smukke til næste dag. Med gode redskaber er det lettere end du tror, at opnå det professionelle look, som i salonen. Start altid din manicure med rene, tørre hænder.


Filning og polering med Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Den elektriske neglefil fra Scholl er et fantastisk værktøj. Det har faktisk aldrig været lettere at få smukke og blanke finger- og tånegle. Den elektriske neglefil er batteridrevet, og kan både file og polere dine negle skånsomt.

  1. Start med at file neglene i form med den mørkeblå fil.
  2. Det lyseblå filehoved fil bruger du så nu til at udglatte neglens overflade. Undgå dog at file for længe, da vi ikke ønsker at tage styrken fra neglen.
  3. Til sidst polerer du med den hvide fil. Den gør neglene helt blanke og glatte. Den hvide fil kan bruges indtil du har opnået den ønskede glans.

Stærke negle med OPI Nail Envy Nail Strengthener + Color Bubble Bath

OPIs ikoniske Nail Envy fra er nu kommet i deres mest populære farver, der lader dig kombinere OPIs smukkeste nuancer med den super potente neglehærder. What’s not to love?

Nail Envy indeholder en stærk formel af hydrolyseret hvedeproteiner og calcium, som leverer mere hårdhed til neglen. A og D vitamin samt antioxidanter gør neglene stærkere og længere. OPI Nail Envy Nail Strengthener + Color i farven ’Bubble Bath’ høstede da også en nominering ved det nyligt afholdte Danish Beauty Awards. ’Bubble Bath’ er en let transparent baby-pink nuance, der giver dét der perfekte, rene og velplejede udseende til neglene og hænderne.

TIP! Har du bløde og flossede negle? Brug Nail Envy som en styrkende kur. Læg to lag og påfør derefter hver anden dag endnu et lag. Efter én uge fjernes al lakken med lakfjerner og processen gentages.

Pleje og beskyttelse

Forkæl neglebåndene med en god negleolie. Negleolien fra L’Occitane er i med en praktisk applikator, så den er nem at have med on the go. Massér olien i cirkulerende bevægelser ind i neglebåndet og neglerødderne. Det stimulerer blodcirkulationen og neglevæksten, så dine negle hurtigere gror sig smukke og stærke. Slut af med at pleje hænderne med håndcremen fra La-Roche-Posay, som har et højt indhold af den reparerende, smidiggørende og beroligende hudplejeingrediens Niacinamid.

TIP! Slå ventetid ihjel med at gøre noget godt for dig selv og dine negle. Jeg bruger fx togturen til og fra arbejde til at pleje mine neglebånd en omgang olie. Det er dejligt afstressende og det holder mine negle velplejede.

Den er god nok