Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Paul Mitchell hårprodukter

3 hår-mirakler fra Paul Mitchell

Af Lonni Sandbjerg
Leder du efter et nyt, lækkert produkt til håret? Paul Mitchell er verdenskendt for sine fantastiske hårpleje produkter. Se vores top-3 med de bedste.

Paul Mitchell Clarifying Shampoo Three

Paul Mitchell Clarifying Shampoo Three er rigtig god at anvende i hår som får produkter i hver dag og som trænger til en frisk start. Denne shampoo behøves ikke anvendes hver dag. Det er en “clarifying” shampoo, og det vil sige at den er ideel til at rense håret ekstra godt igennem bl.a. for alt det kalk som er i vandet, der sætter sig fast og giver håret et kedeligt skær og som ikke kan renses med en almindelig hverdags shampoo.
Jeg vil derfor også anbefale at bruge Paul Mitchell Clarifying Shampoo 1-2 gange om ugen for at få renset håret grundigt for ophobede stylingprodukter og kalkrester. Men har du lyst til at benytte shampooen daglig kan du også sagtens det. 


Paul Mitchell Clarifying Shampoo Three er også god til dig som svømmer meget i svømmehal. Paul Mitchell Clarifying Shampoo hjælper nemlig også mod det frygtelige grønne skær i håret som man kan få af klor.
Kort sagt bruges Paul Mitchell Clarifying Shampoo som en slags dybderensning af håret. Forestil dig at du giver dit hår en frisk start. 


Ekstra bonus: Paul Mitchell Clarifying Shampoo er parabenefri!


Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage Thickening Shampoo

Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage Thickening Shampoo er god til folk som lider af olieret hovedbund eller skæl. De unikke ingredienser i Tea Tree Lemon Sage Thickening Shampoo fra Paul Mitchell, sørger for at genfinde balancen dybt i hårrødderne, og hjælper også med at løfte hvert enkelt hårstrå for at skabe en velbalanceret volume i håret og give håret ekstra fylde. 


Som en særlig bonus hjælper Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage Thickening Shampoo med at styrke dit hår og reparere spaltede spidser, og shampooen har en skøn og opløftende duft af citrus, pebermynte, tea tree og salvie der nærmest gør badet til en spa oplevelse.
Tea Tree Lemon Sage Thickening Shampoo er parabenefri, glutenfri, og Paul Mitchell brandet er imod dyreforsøg. Thumbs Up!


Paul Mitchell Original The Detangler

Paul Mitchell Original The Detangler er en perfekt conditioner til at afslutte din hårvask med. The Detangler balsam trænger ind, plejer og blødgør håret. Paul Mitchell Original The Detangler er velegnet til folk med medium til meget kruset hår. Den unikke formel i denne conditioner hjælper dig med at få styr på de krusede lokker, og giver dig et naturligt, lækkert og blødt look. Den perfekte afslutning på din hårvask. 


The Detangler indeholder bl.a. grapefrugt olie som giver dit hår en plejende effekt, udglatning og shine, og gulerodsekstrakt som er rig på beta-caroten der virker som en naturlig UV beskyttelse.
Paul Mitchell Original The Detangler er, ligesom de andre Paul Mitchell hårpleje produkter, også parabenefri og glutenfri.

Den er god nok