Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Produkter til tyndt hår. Morrocanoil, Redken hårkur

3 gode produkter, der både giver pleje og volumen til tyndt hår

Af Luxplus
Tyndt hår, fint hår, fehår. Ukært barn har mange navne. Har man det, er man sjældent tilfreds. Læs om produkter, der giver volumen til dit fine hår.

Nu vil jeg indvie jer i en hemmelighed, som jeg ikke er specielt stolt af at indrømme… Sådan cirka en gang om dagen, drømmer jeg mig til en bedre verden, hvor jeg har lige så kraftigt hår på toppen af hovedet som jeg har på benene, i ansigtet ? og alle andre steder på kroppen, if you get my drift…

Med ét bliver jeg revet jeg tilbage til den ubarmhjertige virkelighed, hvor jeg finder mig selv i spejlbilledet, kiggende ned på min nok lange, men ret sølle og tynde fletning. Jeg tror, at de der som mig, har stået og kigget på længselsfuldt på sin tynde fletning kan følge mig her.

Forkerte plejeprodukter får fint hår til at klaske sammen

Som en klog kvinde engang sagde til mig, så går man ikke igennem (hår)krisens have, uden at få gaver med derfra. Og disse gaver består for mig bl.a. af min kæmpestore erfaring ud i den jungle af volumenprodukter, der lover illusionen af både velplejet og fyldigt gudindehår. Misforstå mig ikke, der er da fordele ved at have en tyndere manke. Hår, der er fint i strukturen er nemlig nemmere at sætte og det er typisk lettere at få hold i en frisuren – når man altså ikke bruger produkter, der tynger det for meget. For det er særligt produkter, som giver pleje, shine og glans, der ofte får det fine hår til at fedte og klaske. Men derfor skal det jo stadig plejes. Derfor handler det om at styre udenom de tunge typer shampoo og hårkure, og i stedet vælge noget, som plejer med de rigtige ingredienser. Jeg har derfor samlet tre anbefalinger, der holder hvad de lover, og som er en eminent førstehjælp til det tørre, livløse og tynde hår:

KMS Add Volume Shampoo

Denne volumenshampoo er super drøj, og giver en lækker blød skum, som er nem at fordele i hele hårbunden. Den renser hårrødderne grundigt for produktrester, men uden at strippe håret for fugt. Den er tilmed blid ved farvet hår, og så dufter den dejligt af eukalyptus med et hint af kanel.

Redken All Soft Supple Touch

Til hverdagspleje af fint hår er en let leave?in kur på spray din bedste ven. All Soft Supple Touch giver masser af pleje som med en almindelig hårkur, bare med letheden fra en spray, og så skal den ikke skyldes ud. Den indeholder Redkens eksklusive Interlock Protein Network og Keratin Enrich Complex med arganolie, omega 6 fedtsyrer, som styrker håret. Spray lidt produkt i håndfladen, og arbejd det ind med hænderne ved at kramme det i længderne og spidserne på håndklædetørt hår. På den måde fordeles det mere jævnt i håret.

Morroccanoil Weightless Hydrating Mask

Denne hårkur er efter min mening blandt de bedste til tyndt og fint hår, der findes på markedet. Den tilfører nemlig intens fugt og pleje med dens indhold af arganolie, men uden at tynge håret, så det mister sin volumen. Brug hårmasken 1 gang om ugen. Lad hårmasken sidde i håret i 7 minutter eller natten over, hvis håret er meget tørt.

TIP! Brug dit plejeprodukt til styling: brug leave?in kuren eller hårmasken som en stylingcreme ved at kramme det i andendagshåret for at tæmme flyvske længder og give lidt lækkert struktur til håret. På den måde får du meget mere ud af dine plejeprodukter og dit hår bliver holdt smukt og ekstra velplejet i hverdagen.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem