Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
10 pakkekalender tips - til under 50 kr 🎁

10 pakkekalender tips - til under 50 kr 🎁

Af Luxplus
Skal du lave en hjemmelavet pakkekalender til en veninde, mor eller søster? I denne artikel får du gode 10 pakkekalendertips.

Julen handler om at give, og intet er bedre end at give en personlig pakkekalender til en du holder af. Er det en pakkekalender med 24 små gaver, kan det være, at kreativiteten slipper op på et tidspunkt. Men frygt ej! I denne artikel får du tips til 10 pakkekalendertips på små gaver, som du kan lægge i pakkekalenderen. Alle gaverne koster under 50 kr, og der er noget for enhver smag!

Mangler du en fin julegave til ham eller hende, kan du få nogle gode tips og gaveideer her:

 🎁 10 Julegaver til ham under 500 kr

 🎁 11 Julegaver til hende under 500 kr


1). Spangsberg - juleskum

Juleslik hører advent og jul til, og helt sikkert dette lækre juleskum fra Spangsberg. I denne pose får du små søde nissefigurer med jordbær- og vaniljesmag. En rigtig juleklassiker, der appellerer til både voksne og børn.

🎅🏼 Køb juleskum her


2). Dove - Silky Pampering Body Cream

Denne kropscreme fra Dove er en rigtig klassiker! Den efterlader huden silkeblød og glødende, og med masser af fugt. Denne fyldige kropscreme har en lækker duft og krydrer hverdagen med en smule luksus.

🎅🏼 Køb Dove Silky Pampering Body Cream her


3). Batiste - Original tørshampoo

Alle bør have en tørshampoo derhjemme, for den fungerer som din bedste ven til hverdag. Denne prisvindende tørshampoo giver dig mulighed for nemt at opfriske dit hår mellem hver vask. En tørshampoo fra Batiste giver også håret tekstur, fylde og en forfriskende duft. Dette er en garanteret succes i pakkekalenderen!

🎅🏼 Køb Batiste Original Dry Shampoo her


4). Stardrops - The Pink Stuff Cleaning Paste

Hvis du ikke har prøvet The Pink Stuff endnu, er det virkelig på tide. Dette super populære rengøringsprodukt kan bruges på næsten enhver overflade, indeholder ingen skrappe kemikalier og efterlader området skinnende rent. Derudover er mirakelproduktet vegansk. Pink Stuff Cleaning Paste er en sjov og praktisk gaveide.

🎅🏼Køb The Pink Stuff Cleaning Paste her


5). Invisibobble - Original Crystal Clear

Med hårelastikker fra Invisibobble kan du skabe de fineste julefrisurer uden at skade dit hår. Hårelastikkerne fra Invisibobble har en unik spiralform, som giver et glat og stærkt greb om håret. Disse hårelastikker er designet til ikke at knække hårstrå, efterlade mærker i håret eller glide ud i løbet af dagen. Skal du lave en pakkekalender til en med langt hår, skal du medbringe hårelastikker fra Invisibobble!

🎅🏼 Køb Invisibobble Original Crystal Clear her


6). I Love Cosmetics - Bath & Shower Creme Strawberries & Cream

Intet er bedre end bruse- og badeprodukter med en uimodståelig duft, og elsker modtageren søde dufte, er dette bruse- og badeskum fra I Love Cosmetics helt perfekt. Bath & Shower Creme Strawberries & Cream efterlader huden fugtet og silkeblød med en vidunderlig duft af søde jordbær og creme.

🎅🏼 Køb Bath & Shower Creme Jordbær & Creme her


7). Dove - Acai Berry And Waterlily Deospray

De fleste af os bruger deodorant hver eneste dag, og det er derfor super praktisk at få en deodorant i pakkekalenderen. Denne deodorantspray fra Dove har en forfriskende duft af acaibær og åkande, og beskytter dig i op til 48 timer mod dårlig lugt og sved. Den fugtgivende formel indeholder ¼ fugtighedscreme og ingen alkohol.

🎅🏼 Dove Acai Berry And Waterlily Deospray her


8). Maybelline - Fast Gel Nail Polish 12 Rebel Red

En rød neglelak er en klassiker året rundt, men rød er også julens farve. Derfor er det en god idé at give en rød neglelak i pakkekalenderen. Denne neglelak fra Maybelline har en hurtigtørrende formel og har en gellak-lignende finish, helt uden brug af UV-lampe! Få julens smukkeste negle med skinnende rød neglelak, det hører bare julen til.

🎅🏼 Maybelline Fast Gel Neglelak 12 Rebel Red her


9). So Eco - Eksfolierende handsker

Mellem al julestressen i december skal der også være tid til lidt egenomsorg. Så Eco Exfoliating Gloves er skrubbehandsker produceret med hensyn til miljøet. Mange bruger lidt ekstra selvbruner før julens festligheder og julefester, og så er en god scrub et must!

🎅🏼 Køb So Eco Exfoliating Gloves her


10). Holika Holika - Pure Essence Mask Sheet Avocado

Alle vil blive glade for at modtage en sheet mask, og især en fra Holika Holika. Denne sheet-maske med avocado er perfekt til tør og kløende vinterhud. Ansigtsmasken giver huden et kærkomment fugtboost, perfekt til en afslappende aften med selvpleje eller før julefesten, for lidt ekstra glød.

🎅🏼 Køb Holika Holika Pure Essence Mask sheet her


Flere gode tips til pakkekalenderen

Andre gode ideer til en pakkekalender er shampoo og balsam, renseservietter, læbepomade, håndcreme, duftlys eller små makeup-produkter, som du kan finde her til budgetvenlige priser . Og glem ikke at forkæle dig selv med en fin julekalender - se vores udvalg her!

Er du medlem af Luxplus, behøver det ikke koste en formue at lave en pakkekalender! Vi trækker altid en god del af normalprisen og du får desuden gratis fragt på alle dine ordrer.

Gør julen lidt nemmere og billigere med Luxplus.

Den er god nok