Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

UNDER WHERE?

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

UNDER WHERE?

Under Where?

Skal du til fest, men har lige opdaget, at du ikke har det rigtige undertøj på under tøjet, og at det får dig til at se tykkere ud, fordi det skærer alle de forkerte steder? Har du måske en kjole på, der sidder som var den malet på dig, hvor det er vigtigt, at man ikke kan se undertøjet? Så har Under Where? din ryg. Under Where? laver blandt andet tilbehør til tøj, hvor det måske er bedst helt at undlade undertøj. 

Under Where? sigter mod at hjælpe kvinder med at føle sig ekstra godt tilpas, og give dem den lille ekstra tillid til at kunne gå ud i verden med ret ryg. De tilbyder tilbehør, der ser godt ud og som er et perfekt supplement til din daglige garderobe. Disse produkter hjælper dig med at definere og fremhæve din naturlige skønhed, så du føler dig stilfuld og komfortabel.

Nipple covers fra Under Where?

Under Where? er dit hemmelige våben til at få tøj til at sidde godt, hvor en dyb ryg i en kjole ikke er umulig, og hvor Bh stropper ikke behøver at kunne ses. 

Under Where? har lavet forskellige slags nipple covers, så du ikke behøver føle dig begrænset eller ukomfortabel uden BH på. Påfør blot enten silikone nipple covers eller engangs nipple covers, og du kan gå ud uden BH på, uden at bekymre dig om om du viser lidt for meget. 

Undgå svedpletter på tøjet

Under Where? har desuden lavet produkter der hjælper, hvor selvtilliden ellers virkelig kan få et knæk. Det er mod svedpletter på tøjet. Du påfører simpelthen bare de her “skjold” under armene, når armhulerne er helt rene. Og så sikrer de at sveden ikke kan trænge igennem og vise sig på tøjet. Du kan både bruge dem til hverdag, eller til træning, hvis du har tendens til at svede meget, eller har en grå t-shirt på, hvor det er meget tydeligt at se sveden. 

Under Where? er til alle slags kvinder i alle former og til alle lejligheder. Fra hverdagen på kontoret til en aften ude i byen eller til en stor begivenhed. Der er noget for alle. Fremhæv dine kurver på de rigtige steder med produkter fra Under Where?. Uanset om du vil definere formerne eller bare vil gøre hele din krop slank og glat, er Under Where? det rigtige brand til dig. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.