Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE GOOD STUF!

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE GOOD STUF!

The Good Stuf!

Vil du have lækre håndsæber på badeværelset eller i køkkenet, så kan du roligt sørge for at købe sæber fra The Good Stuf! Alle sæberne rengør dine hænder uden at virke udtørrende på huden. Derudover indeholder hver sæbe en fantastisk duft og der er flere at vælge imellem, så du kan sagtens finde din favoritduft blandt udvalget. The Good Stuf! har blandt andet en duft variant som består af duftnoter fra solbær, som giver en behagelig og frisk oplevelse, hver gang du vasker hænderne. Derudover kan du få sæber som dufter af appelsin og citrus eller af sød kirsebær. Alle sæberne kommer i en super praktisk pumpeform, som gør doseringen super nem så du hverken får doseret for lidt eller kommer til at overdosere. 

Billig håndsæbe fra The Good Stuf! 

En god håndhygiejne er helt essentiel af flere årsager, hvilket The Good Stuf! hjælper med at gøre til en leg. Desuden har vi her på Luxplus sænket priserne væsentligt, så du med et medlemskab kan få alle sæberne fra The Good Stuf! til aldeles små og overkommelige priser, så du kan få råd til alt det der er meget sjovere. At have gode og effektive hygiejne produkter i hjemmet er altid et must, hvorfor vi virkelig kan anbefale dig at købe The Good Stuf! Det er altid behageligt med en velduftende sæbe på badeværelset, både for dig selv, men også for dine gæster. 


Du kan med fordel købe stort ind af disse skønne sæber og veksle mellem duft varianterne, så du kan prøve flere forskellige dufte og finde den du bedst synes om. Med The Good Stuf! vil du hurtigt føle dig forfrisket og ren. En sand fornøjelse at benytte de skønne og velduftende konsistenser fra The Good Stuf! under hver håndvask. Se udvalget igennem her på siden og fyld rengøringsskabet op med produkter fra The Good Stuf! Du og din familie vil helt sikkert få meget glæde af de mange varianter. Rigtig god fornøjelse med de billige, men effektive håndsæber fra The Good Stuf!. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus