Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SPLENDA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SPLENDA

Splenda

Splenda Sugar Alternative er, som navnet antyder, et alternativ til sukker med lavt kalorieindhold lavet med sucralose. De fås i tabletform som Splenda Sweet Minis, som er ideelle at putte i varme drikke, men også som en tilsætningsprodukt istedet for sukker, som du kan bruge præcis som almindeligt sukker, når du drysser det over kager eller andet. Splenda kan bruges til forskellige opskrifter og sætter prikken over i’et i mange retter!

Sødemiddel fra Splenda

Splenda tilbyder en bred vifte af sødemiddel til både drikkevarer og mad. Alle sødestoffer fra Splenda indeholder sucralose, som er et sødemiddel, der giver Splenda Sweetener Products den gode smag, men som indeholder mindre kalorier end normalt sukker.

Som andre sødestoffer med et lavt kalorieindhold på markedet indeholder Splenda Sugar Alternative såkaldte granulat, som er en lille mængde kulhydrat (mindre end 1 gram pr. Portion) fra maltodextrin for at give volumen og tekstur. Splenda Sweet Minis tabletter indeholder sucralose, lactose, leucin og cellulosegummi (et bindemiddel). Splenda Zero™, som er et flydende sødemiddel indeholder vand, sucralose, citronsyre og natriumcitrat (surhedsregulator) og kaliumsorbat (konserveringsmiddel).

Splenda Zero er perfekt at bruge i varme eller kolde drikkevarer, i bagværk og i mange andre opskrifter. Et lille klik på Splenda Sweetener svarer til en teskefuld sukker smagsmæssigt, hvilket gør Splenda Sweetener praktisk at bruge hjemme eller på farten.

Billigt sødemiddel hos Luxplus

Splenda sukker alternativ fungerer på samme måde som almindelig sukker, og giver ligeledes den samme sødme, men er ti gange lettere end almindeligt sukker, hvilket betyder, at du kun behøver at bruge en tiendedel af den mængde sukker, der er i en given opskriften.

Splenda Granulated er perfekt til madlavning og bagning og giver dig mulighed for at nyde din yndlingsmad og dine yndlings drikke med lidt bedre samvittighed, da det indeholder færre kalorier end almindeligt sukker. Hver gang du vælger Splenda Granulated i stedet for raffineret sukker, tager du et lille skridt, der kan gøre en stor forskel, hvis du ønsker at tabe dig eller leve lidt sundere. Nyd lækker mad og drikkevarer uden at få dårlig samvittighed, fordi du med Splenda undgår at få for meget sukker. Hvis du køber Splenda hos Luxplus, sparer du endda lidt ekstra. Det er også noget der giver god samvittighed.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.