Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PROLASH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PROLASH

ProLash

ProLash er på rekordtid blevet kendt som en super effektiv øjenvippe serum, der hurtigt trænger ind i vippernes rødder, og stimulerer disse til at vokse og blive stærkere. ProLash Eyelash Serum er meget nem at anvende. Påfør vippe serummet hver aften efter du har renset dine øjne for makeup. Du skal blot påføre Prolash øjenvippeserum på dine øjne tæt op ad vippernes rødder, på samme måde som du ville påføre en flydende eyeliner. De aktive ingredienser i ProLash trænger hurtigt ind via dine øjenvippers rødder, og tvinger hårstrukturen til at blive markant kraftigere og vokse hurtigere. Du vil derfor allerede efter kort tid kunne se et flot resultat og opleve hvordan ProLash unikke formel påvirker dine vipper til at blive stærkere, danne nye stærke vipper, blive mørkere og mere intense i farven samt hvordan ProLash får dine øjenvipper til at danne en smuk, buet vippebue.

Prolash eyelash serum

ProLash Eyelash Serum er en vippe serum har en mild formel som er specielt udviklet til også at kunne anvendes af dem som har en ekstra følsom hud. Du kan derfor trygt anvende ProLash på dine vipper én gang dagligt indtil du er tilfreds med ProLash øjenvippe serummets resultater.

Er du fra naturens side blevet skænket et par korte og triste øjenvipper, og synes du der er langt til smukke Hollywood øjne lige meget hvor meget mascara du smører på? Med ProLash har du nu muligheden for også at få de mest fantastiske dukkeøjne der vil imponere dine omgivelser, uden brug af eyelash extensions eller kunstige øjenvipper.

Der er ingen grund til at bruge en formue på eyelash extensions med konstante dyre opfyldninger der vælter budgettet. Med ProLash kan du få dine egne naturlige vipper til at blive så lange og fyldige at folk vil tro du har vippe extensions på.

Ved at påføre din ProLash øjenvippe serum dagligt, vil du på rekordtid få de smukke fyldige vipper du altid har drømt om.

ProLash Eyelash Serum har gjort det muligt for enhver at få lange, kraftige vipper der ikke knækker og som hurtigt gør ethvert øjenparti dragende og ekstravagant.


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus