Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LAMBORGHINI

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LAMBORGHINI

Lamborghini

Ferruccio Lamborghini grundlagde Automobili Lamborghini i 1963. Fordi han havde så meget succes med andre virksomheder, var det muligt for ham at gøre hans interesse for biler til noget han kunne lave professionelt, og hans drengedrøm blev hurtigt til et verdensberømt ikon brand. Lamborghini brandet er i dag indbegrebet af en våd mandedrøm og fuld af testosteron power.
Ferruccio Lamborghini elskede Ferrarier, men syntes ikke de var raffinerede nok. Og de var også for støjende. Derfor ville han lave biler der kunne køre på vejene, i luksuriøse designs og kraftfulde motorer, men som var komfortable og raffinerede. Med den hensigt, blev Lamborghini 350GTV designet og fremstillet i 1963. Efterfølgende kom der andre succeser til, men på grund af oliekrisen i 70’erne dykkede salget, og virksomheden gik konkurs.
Dog blev virksomheden solgt til Chrysler, som begyndte at lave Lamborghinier til motorsport. Den dag i dag forbinder man stadig Lamborghini med lækre biler af Italiensk kvalitet, stil og elegance.

LAMBORGHINI PARFUME til rigtige mænd

Men den store bil succes skulle ikke begrænses til kun få produkter og derfor begyndte Lamborghini at producere dufte i 1979. Den første duft fra Lamborghini var den elegante og krydrede herreduft Lamborghini Pour Homme. Duften er en blanding af citrusfrugter, peber, enebær, koriander og salvie på en bund af fyrretræ og orris rod. Sortimentet består hovedsageligt af herredufte, men har dog lavet to der henvender sig til kvinder. 15 dufte er det blevet til i alt. Duftene er lavet med stille stil og elegance som bilerne, og de også har været tro mod det iøjnefaldende logo, som er meget tydelige på flakonerne.

BILLIG LAMBORGHINI PARFUME

Her på siden finder du vores udvalg af de Italienske og eksklusive dufte fra Lamborghini. Disse dufte er maskuline med et strejf af italiensk finesse og lækkerhed. Blandt de mest populære Lamborghini parfumer finder du Lamborghini Clasicco, Lamborghini Sportivo og Lamborghini Intenso. Vi har både parfumer, deodoranter og aftershaves fra Lamborghini, så du kan dufte af mand fra top til tå. Udvalget er bredt, det er op til dig, hvilken Italiener du vil dufte af i dag. Prøv de lækre dufte fra Lamborghini, du vil ikke fortryde det!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.