Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LACTACYD

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LACTACYD

Lactacyd

Lactacyd er et brand som fremstiller intimpleje og intimsæbe til kvinder. Lactacyd har mere end 25 års erfaring med at fremstille kvindelige hygiejneprodukter. Derfor er Lactacyd det mest solgte brand inden for intimpleje og intimsæbe til kvinder. Vælg Lactacyd hvis du ønsker at få den bedste balance i dit intimområde. Lactacyd intimsæbe er fremstillet med naturlige ingredienser der bevarer og passer på kroppens naturlige ph-værdig og fastholder en sund balance i dit underliv. Kvinder fortjener det bedste i deres intimpleje og med Lactacyd kan du føle dig helt tryg med valget af ingredienser. Lactacyd intimsæbe indeholder lactoserum og lactid acid som er mælkebaserede, naturlige ingredienser som allerede findes i kvindens intimområde. Derfor kan Lactacyd intimpleje hjælpe med at bevare den naturlige pH balance i dit underliv og bekæmpe ildelugt og skedesvamp.

Få den rigtige ph værdi i underlivet med Lactacyd intimpleje

For at holde dit underliv sundt og velduftende, kan du med fordel bruge Lactacyd hver gang du vasker dig forneden. Kvinder er forskellige, men Lactacyd har alligevel skabt intimpleje som tager hensyn til kvinders behov for intimpleje og intimsæbe som holder underlivet sundt og huden i balance. Det er vigtigt som kvinde, at kunne føle sig ren og frisk hver dag. Derfor er Lactacyd blevet et verdenskendt brand inden for intimpleje. Ved at vælge mælkebaserede og naturlige ingredienser som passer til den syrlighed og ph værdi som findes i kvinders underliv, har Lactacyd skabt en intimsæbe som effektivt opretholder en god balance, rengør mildt men effektivt, og modvirker dannelsen af svamp og urenheder.

Brug Lactacyd intimsæbe ved hver vask

Lactacyd intimsæbe og intimpleje er dermatologisk testet og det er videnskabeligt bevist at Lactacyd intimpleje renser huden og modvirker ubehag og lugtgener. Lactacyd intimsæbe er meget mild og kan let anvendes hver dag.
Skån dit underliv for sæber med parfume og andre produkter som kan skabe ubalance i underlivet og provokere den naturlige barriere som findes i underlivet. Med Lactacyd intimsæbe får du intimpleje som genskaber den naturlige phværdi som skal være i underlivet for at du ikke oplever ubehag og ildelugt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.