Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KINDER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KINDER

Kinder

Michele Ferrero, som er manden bag det højtelskede chokoladerbrand Kinder, indså i 60’erne, at der kom mere fokus på ernæring, og mødre gik mere op i hvad de gav deres børn. Micheles løsning på dette var at putte mere mælk i produktet, og dele Kinder chokoladebaren ind i mindre felter, som gør den lækre chokolade ekstra børnevenlig.

I midten af 70’erne kom det efterhånden ikoniske Kinderæg på markedet, som var den første af sin slags til at indeholde både chokolade og en overraskelse i et. I over 30 år har Kinderægget været blandt fredagsslikket hos børn.

Kinder produkter

Sidenhen er det blevet til i alt ni Kinderprodukter, nemlig Kinder Pingu, Kinder Maxi King, Kinder mælkesnitte, Kinder Schoko Bons, Kinder chokoladebarer, Kinderæg, to slags Kinder Bueno og Kinder Maxi. Alle er lavet af mælkechokolade, og kan enten spises som en usund snack eller som fredagsslik. Målgruppen for Kinders produkter er bred, da de forskellige chokolader henvender sig til forskellige aldersgrupper, men man kan i hvert fald aldrig blive for gammel til Kinder.

Kinder er derfor også kendt og elsket i hele Europa den dag i dag, og er hurtigt på vej mod at resten af verden også kommer til at elske Kinder. Kinder er en del af Ferrero gruppen, som også er dem der har Nutella. De kan altså bare noget med lækre produkter, der måske er henvendt til børn, men som voksne også elsker - især når børnene ikke kigger!

Billig Kinder til både børn og voksne

Nå men det der gør det ekstra fedt, er når man kan finde sin yndlingschokolade billigt, og det kan du lige her på siden. Det er ok at synde, når man sparer penge!

Hvis du foretrækker andre snacks og chokolade end dem du finder her på siden, kan du gå ind under vores underkategori der hedder chokolade og snacks og finde meget andet du kan hygge dig med enten alene eller sammen med familien. Der er både et stort udvalg af usunde og sunde snacks.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.