Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JESSICA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JESSICA

Jessica
Jessica nail care og Jessica nailpolish er skabt af Jessica Cosmetics som er et verdensførende brand inden for neglepleje og god neglelak. De prisvindende neglelak serier og det populære neglepleje mærke er skabt i 1970’erne af den verdensberømte manicurist Jessica Vartoughian der åbnede verdens første negle salon i LA. Hollywoodstjerner og celebrities er siden valfartet til Jessicas voksende kæde af professionelle negle og manicure saloner for at få den perfekte Jessica manicure og negle i alverdens skønne farver.

Formålet med neglelak og neglepleje fra Jessica er smukke, naturlige negle til billige priser og til alle kvinder. Her på siden finder du et udvalg af de smukkeste neglelak fra Jessica til en meget billig pris. Du kan dermed vælge dine yndlingsfarver og afprøve neglelak i mange lækre farver. Jessica neglelak er kendt for at være neglelak der er nem at påføre, hurtigtørrende neglelak og neglelak der holder længe. De unikke ingredienser gør hver enkelt neglelak til et kvalitetsprodukt der indeholder plejende vitaminer som plejer neglene samtidig med at du får flot farvede negle.
Som den første i verden havde Jessica en vision om at skabe neglepleje, manicure og smuk neglelak ud fra de samme principper om nærende vitaminer og plejende ingredienser som anvendes til at skabe pleje til resten af kroppen.

Serien af de billige Jessica neglelakker inkluderer nu over 200 forskellige farver neglelak beriget med vitaminer. Den verdensberømte neglelak fra Jessica sælges i professionelle manicure og negle saloner over hele verden hvor professionelle negleteknikere anerkender Jessica neglelakkernes høje kvalitet.

Her på siden finder du billig Jessica neglelak. Vi har særligt valgt at tilbyde Jessica neglelak i forskellige pink nuancer som har vist sig at være meget populære og som giver neglene en smuk, naturlig farve som passer til alle kvinder. Jessica neglelak er til kvinden som ønsker smukke, naturlige og feminine negle og neglelak der holder længe på neglene.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.