Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FRUIT GARDEN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FRUIT GARDEN

Fruit Garden

Alle kender til vigtigheden af rene hænder. Rene hænder er nøglen til at stoppe spredning af almindelige sygdomme og virus, særligt om vinteren. Med Fruit Garden kan du gøre håndvasken til en behagelig og velduftende oplevelse, som får smilet frem på læberne og minder dig om sol og sommer. Fruit Garden er flydende håndsæber inspireret af dufte og ingredienser fra en frodig frugthave. Alle håndsæberne kommer i en praktisk pumpeflaske og har en størrelse på 500 ml.


Håndsæber med lækker duft fra Fruit Garden

Håndsæberne fra Fruit Garden kommer i 3 udgaver. Den første er Fruit Garden Strawberry Handsoap, der dufter af lækre solmodne jordbær. Den anden er Fruit Garden Peach Handsoap, der dufter af saftige ferskner. En duft der bugner af sol og sommer. Den sidste i serien er duften Fruit Garden Kiwi Handsoap, som dufter af frisk og syrlig kiwifrugt.


Fruit Garden lader dig finde din egen favorit blandt deres velduftende håndsæber

Du finder Fruit Garden her på Luxplus til en god pris. Oplev en dejlig duft sprede sig ved håndvasken og få helt rene hænder med håndsæberne fra Fruit Garden. Håndsæberne er også velegnede som genopfyldning til din sæbedispenser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus