Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

COSMOPOLITAN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

COSMOPOLITAN

Cosmopolitan

Cosmopolitan Beauty Expert er en serie af professionelle makeup pensler og børster samt beauty tilbehør. Serien indeholder alle de makeuppensler du har behov for til at lægge den perfekte makeup. Makeup penslerne er i god kvalitet og tillader dig at blende og lege med farver. Moderne, glamourøs, sjov og selvsikker. Således beskriver Cosmopolitan Beauty Expert brandet selv sine nyeste serier af makeup accessories.
Brandet Cosmopolitan Beauty Expert er skabt af nogle af de dygtigste makeupartister og beauty eksperter hos magasinet Cosmopolitan i England. Produkterne er skabt med en stærk holdning til makeup tilbehør og med et fokus på kvalitetsfulde børster, makeupsvampe og så videre, men også med den tanke at alle produkter skal være prisvenlige. Cosmopolitan makeuptilbehør er derfor en lækker serie af børster, pensler, makeupsvampe, pincetter, rejsesæt, negletilbehør og meget mere.

De bedste makeupbørster fra Cosmopolitan

For Cosmopolitan handler en smuk makeup ikke kun om den makeup der lægges, men også om de redskaber der anvendes i processen. Det er nemlig lige så vigtigt at have fokus på de rigtige makeupbørster og beauty accessories, når man vil lægge en flot makeup, som det er at bruge de rigtige farver, dækkeevner osv. Derfor kan du også være sikker på at få det rigtige makeupudstyr når du køber et produkt fra Cosmopolitans udvalg af makeupbørster.

Kabuki brush, blush brush og eyelash brush fra Cosmopolitan

I Cosmopolitan sortimentet finder du alt fra blush brushes der gør det nemt at lægge en skøn blush på kinderne, til Cosmopolitan makeupsvampe som sikrer en flot og ensartet dækkeevne og en nem påføring af foundation eller pudder eller Cosmopolitan øjenskygge pensler som gør det let at blende din øjenskygge ind i globelinjen. Cosmopolitan kabuki brush er en af de helt store bestsellere på markedet. I det hele taget er Cosmopolitan makeupbørster og -pensler, makeuptilbehør som du aldrig har oplevet det før. Cosmopolitan lægger især vægt på produkternes evne til at påføre makeup, men også på at de skal være praktisk udformet og nemme at have med i tasken.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.