Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIC

Bic

Bic blev grundlagt i Frankrig for næsten 70 år siden og har derfor mange års erfaring bag sig. Bic producerer en bred vifte af dagligdagsartikler, herunder engangsskrabere. Virksomheden er en af de største spillere inden for sin branche og Bic er blandt andet kendt for sin innovative tankegang, høje kvalitet og funktionalitet.


Med Bic engangsskrabere får du ikke alene et produkt af høj kvalitet designet til at gøre barberingen så enkel og skånsom som muligt, du får også en behagelig oplevelse af at barbere ben, da du blot kan smide skraberen ud efter brug og derfor ikke skal passe på skraberen til næste gang du skal barbere ben. Ifølge Bic bør innovation ikke hænge sammen med en dyr pris, hvorfor brandet har sørget for at sætte priserne på et niveau, hvor alle kan være med. 


Bic engangsskrabere til engangsbrug

Engangsskrabere fra Bic findes i flere forskellige designs. Bic har engangsskrabere med en eller flere barberblade. Bic tilbyder også barbermaskiner til dem med ekstra følsom hud. Du kan få dine engangsskrabere med et ekstra smalt barberhoved, så du på den måde kan have fuld kontrol over enhver bevægelse du laver under din barbering. Du kan vælge mellem større og mindre pakker alt efter, hvor ofte du føler behov for at barbere dig. For den ekstra bløde og lette fornemmelse anbefaler vi, at du vælger engangsskrabere som er tilført en anelse fugtighedscreme. Bic tilbyder for eksempel Bic Pure 3 Lady engangsskrabere, der har en fugtighedscreme, som er beriget med nærende aloe vera-ekstrakt.


Med Bics engangsskrabere får du en tæt og præcis barbering, hvor du har perfekt kontrol over din skraber. De sølvfarvede barberblade giver en behagelig barbering, der kræver mindst mulig anstrengelse. Din hud efterlades blød og silkeagtig efter hver barbering. Så det er ikke tilfældigt, at Bic er blevet verdens største producent af engangsskrabere. Hvis du ikke har prøvet Bic's engangsskrabere endnu, så har du nu en god mulighed for at prøve produkterne på egen krop ved at købe dem billigt her på Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus