Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Find de bedste barberblade - og køb til lav medlemspris.

Sådan vælger du de bedste barberblade

Af Procter & Gamble, Gillette
Der er mange barberblade til kvinder på markedet. Få hjælp til at vælge de bedste til din hud.

Med så mange tilgængelige barberingsmuligheder, hvordan kan man så vide, hvad der er den bedste for dig? Vi har samlet en guide til de bedste barberblade til kvinder, så du kan finde frem til det ideelle valg for dine behov.

De bedste barberblade til kvinder med følsom hud

Hvis du har sart hud, er din risiko for barberingsskader, udslæt og irritation højere; derfor er måden, du barberer dig på og hvilke redskaber du vælger, virkeligt vigtige. Brug af det rigtige blad beskytter din hud og giver dig det bedste resultat. De bedste barberblade for dig, er dem som er testet dermatologisk for sart hud. Hvis du har sart hud bør du overveje at benytte et barberblad med fem blade for at få en tættere barbering med mindre irritation*. Fem blade på et barberhoved sidder tættere, hvilket forebygger at huden hæver mellem bladene, og sikrer en mere behagelig barbering af sart hud. Det bedste barberblad vil typisk skære håret på overfladen i en enkelt bevægelse, som kan betyde færre strøg, og det nedsætter risikoen for hudirritation. 

*Venus Extra Smooth Sensitive vs. Venus Smooth


De bedste barberblade for bedre kontrol

Det kan være en udfordring at barbere steder på kroppen, der er vanskelige at nå så som dine arme eller bag ved knæene. For at få bedre kontrol og præcision kan du prøve en skraber med et easy-to-grip skaft, der er specielt designet til at glide over din krops kurver. Håndtaget bør være fleksibelt, så det kan tilpasse sig din krops forskellige kurver, så vel som ergonomisk, så det føles behageligt at holde skraberen i de forskellige stillinger, når du barberer dig.


De bedste barberblade med ekstra fugt

For kvinder, der ønsker at undlade brugen af barbergel eller som ikke har tid til alle forberedelserne, er valget et barberblad med indbyggede fugtbjælker. Disse barberblade hjælper med at opretholde vand, uden at have behov for barberskum.


De bedste barberblade på rejsen

Hvis du har begrænset plads på rejsen, kan du overveje at bruge en miniskraber. Miniskrabere har et kort, kompakt greb og aftageligt barberhoved, så du kan opbevare din ladyshaver i toilettasken og udskifte bladene efter behov.


Byg dit eget barberblad

Uanset hvilken type skraber du vælger, er det vigtigste at finde netop det, der virker bedst til dine barberingsbehov. Oplev hvordan du kan bygge din egen skraber, ved at bruge lidt tid på at udforske de forskellige barber-produkter, fra forberedelser til elektriske skrabere, for at få præcis det, du søger efter.


Den er god nok